Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις μαστού θα πραγματοποιηθούν στις 18 Οκτωβρίου 2024 μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.

Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση των γυναικών για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού.

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας προς τους πολίτες, το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας – Δημοτικά Ιατρεία- της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με το Σωματείο Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης και την Αντιπεριφέρεια Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις μαστού στα Δημοτικά Ιατρεία.

Συγκεκριμένα, ο δωρεάν μαστολογικός έλεγχος περιλαμβάνει ψηλάφηση μαστών, μαστογραφία, υπερηχογράφημα μαστών και εκτίμηση αποτελεσμάτων από εξιδεικευμένο χειρουργό και προσφέρεται σε γυναίκες οικονομικά αδύναμες και ανασφάλιστες, δημότες ή κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης, για την προάσπιση της υγείας τους.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στα Δημοτικά Ιατρεία (Καραϊσκάκη 4, Τριανδρία), στις 18 Οκτωβρίου 2024 μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στα τηλέφωνα 2313318643 και 2313318920.

Share.
Exit mobile version