Η FairLife L.C.C. ταξιδεύει στη Λάρισα για την 2η δια ζώσης ενημερωτική  εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Υγεία Πνευμόνων».

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και ώρα 19.00  – 20.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Κατσίγρα» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Πλατεία Ταχυδρομείου) η FairLife L.C.C. διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία των Πνευμόνων».

Η ανάδειξη της αξίας της πνευμονικής υγείας είναι από τους πρωταρχικούς στόχους της FairLife LCC, η οποία εργάζεται καθημερινά για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα και την εφαρμογή του  προσυμπτωματικού ελέγχου για τη νόσο στην Ελλάδα. Αυτές οι πρωτοβουλίες αποτελούν τους βασικούς πυλώνες των δράσεων από την αρχή της λειτουργίας του φορέα και καλούν το ευρύ κοινό και τη νέα γενιά σε μια κοινή προσπάθεια ευαισθητοποίησης απέναντι σε κινδύνους, όπως το κάπνισμα και η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ειδικοί θα αναλύσουν ζητήματα γύρω από την υγεία των πνευμόνων, την καπνιστική συνήθεια, την σημασία του προσυμπτωματικού ελέγχου και της έγκαιρης διάγνωσης καθώς και τον πρώιμο και μεταστατικό καρκίνο του πνεύμονα.

Την εκδήλωση συντονίζει ο κος Κωνσταντίνος Ι. Γουργουλιάνης, Καθηγητής Πνευμονολογίας, Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν 14 ομιλητές μεταξύ των οποίων είναι εκπρόσωπος της Εκκλησίας εκπρόσωποι φορέων από την επιστημονική, ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, εκπρόσωποι της Ελληνικής Πολιτείας αλλά και των ασθενών.

Η εκδήλωση στην πόλη της Λάρισας αποτελεί την δεύτερη δια ζώσης ενημερωτική συνάντηση της πρωτοβουλίας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο «Η Υγεία των Πνευμόνων».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με  την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν στο κοινό και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται Live στα κανάλια της FairLife L.C.C. σε Facebook & YouTube.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης: ΕΔΩ

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας: ΕΔΩ

Share.
Exit mobile version