Φρουτοσαλάτα εποχής για έξτρα βιταμίνες

Course: Σνακ, ΒραδινόCuisine: Ελληνική, ΥγείαDifficulty: Εύκολο
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking timeminutes
Calories

454

kcal

Φτιάξτε στο άψε σβήσε μια δροσερή και θρεπτική φρουτοσαλάτα για 4 άτομα

Υλικά

  • 4 ροδάκινα

  • 200 γραμμ. φραγκοστάφυλα

  • 200 γραμμ. φράουλες

  • 5 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη

  • 1 κουτ. σούπας κανέλα σε σκόνη

  • εκχύλισμα βανίλιας

  • 3 κουτ. σούπας κονιάκ

Εκτέλεση

  • Ξεφλουδίζετε τα ροδάκινα, αφαιρείτε τα κουκούτσια και τα κόβετε σε φέτες.
  • Πλένετε τα φραγκοστάφυλα και αφαιρείτε τις ρώγες από τα τσαμπιά.
  • Πλένετε και αφαιρείτε τα κοτσανάκια από τις φράουλες και τις πιο χοντρές τις κόβετε στα δύο ή r και στα τέσσερα.
  • Μοιράζετε τα φρούτα σε 4 ατομικά μπολ και πασπαλίζετε με κανέλα.
  • Ανακατεύετε το εκχύλισμα βανίλιας και το κονιάκ r r και περιχύνετε τα φρούτα.
  • Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.

Σημειώσεις

Share.
Exit mobile version