Δεδομένο είναι για το Υπουργείο Υγείας το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς σε μεγάλο τμήμα του κεντρικού κλιματισμού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο διοικητής του νοσοκομείου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ κλιμάκιο της Ασφάλειας ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ύστερα από την καταγγελία για δολιοφθορά της διοίκησης του νοσοκομείου, μετέβη στο σημείο ο διοικητής του τοπικού τμήματος και μαζί με τον διοικητή του Ευαγγελισμού είδαν τον χώρο στην ταράτσα του κτιρίου όπου βρίσκονται οι κλιματιστικές μονάδες.
Αρμόδιοι αξιωματικοί έκαναν καταγραφή στον τόπο του συμβάντος, και αμέσως μετά ξεκίνησε η διαδικασία της προανάκρισης για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.
Σε ανάρτηση του στο X ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης παρέθεσε σειρά φωτογραφιών από τη δολιοφθορά, όπως αναφέρει, και προσέθεσε:
«Μερικές φωτό από την δολιοφθορά στο κτίριο ”Πατέρα” του ”Ευαγγελισμού” που έγινε χθες βράδυ. Άγνωστοι ξήλωσαν τα καλώδια του κεντρικού κλιματιστικού προφανώς ενόψει καύσωνα….βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. Θα τα έχουμε επιδιορθώσει εντός 48 ωρών αλλά για δύο μέρες οι ασθενείς θα ταλαιπωρηθούν. Τι να πω; Πραγματικά ντροπή. Ελπίζω οι Αρχές να τους ταυτοποιήσουν και να συλληφθούν».
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Αδ. Γεωργιάδης


