Η CareAcross πραγματοποιεί έρευνα αναφορικά με την «Εγγραμματοσύνη Υγείας» ειδικά για ασθενείς με καρκίνο.

Ο καρκίνος αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας παγκοσμίως και η ανάγκη για υποστήριξη και ενημέρωση των ασθενών και των οικογενειών τους είναι ένα σημαντικό ζητούμενο που πρέπει να απασχολεί κάθε σύστημα υγείας.

Ειδικότερα για τους ασθενείς που ζουν με καρκίνο, η τήρηση του δικαιώματος στην εξατομικευμένη θεραπεία αποτελεί ζωτικής σημασίας, κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας της νόσου και της καθημερινότητάς τους. Στον καρκίνο, η έννοια της θεραπείας διευρύνεται, καθώς εκτός της προσαρμογής της στα χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς, πρέπει να ενσωματώνει και την καθημερινή φροντίδα και υποστήριξη που χρειάζονται  οι ασθενείς για να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους.

Για τη στήριξη ασθενών με καρκίνο μέσω βέλτιστων πρακτικών που στηρίζονται σε επιστημονικά δεδομένα, έχει δημιουργηθεί η διαδικτυακή πλατφόρμα CareAcross (https://gr.careacross.com/), η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ασθενείς με καρκίνο, παρέχοντάς τους την απαραίτητη υποστήριξη. Συγκεκριμένα, κάθε ασθενής έχει πρόσβαση σε προσαρμοσμένες συμβουλές και καθοδήγηση για βελτίωση της ποιότητας ζωής, μέσω της ειδικής πλατφόρμας υποστήριξης.

Στο πλαίσιο των δράσεών της, η CareAcross πραγματοποιεί έρευνα αναφορικά με την «Εγγραμματοσύνη Υγείας» ειδικά για ασθενείς με καρκίνο. Στόχος είναι να αποτυπωθούν οι ανάγκες ενημέρωσης σε κάθε φάση του ταξιδιού του ασθενούς σε σχέση με τους διαφορετικούς τύπους καρκίνου και θεραπειών.

Η  έρευνα είναι διαθέσιμη μετά την σύντομη εγγραφή στην πλατφόρμα, στο https://gr.careacross.com/register?fbclid=IwAR2mrFnbU0cSY4iJL8vlPlhJTXxKwacVLuYcwnBqxHQX8DyqFOp_YP9cJno

Share.
Exit mobile version