Εγγραφείτε στις ενημερώσεις
Μάθετε τα τελευταία νέα για την υγεία.
Διατροφη
Μας «ανεβάζει» τελικά ή μας «ρίχνει»; Η απάντηση είναι σημαντική μιας και οι περισσότεροι από εμάς ξεκινάμε την ημέρα μας…
Τεχνητά γλυκαντικά: πόσο ασφαλή είναι;
Τα τεχνητά γλυκαντικά, όπως η σακχαρίνη, η ασπαρτάμη, η στέβια, η σουκραλόζη κ.α. χρησιμοποιούνται πλέον σε αρκετά προϊόντα του εμπορίου…
Σίδηρος: Έλλειψη, επιπτώσεις και πηγές
Ο σίδηρος φροντίζει για το οξυγόνο του οργανισμού, γεγονός που τον καθιστά πολύ σημαντικό για την λειτουργία του. Τι γίνεται…
8 τρόποι να μειώσετε τη ζάχαρη
Θέλετε να βγάλετε τη ζάχαρη από την ζωή σας αλλά δεν ξέρετε πώς; Ιδού μερικές προτάσεις:
Μία ερώτηση που ακούω συχνά από γυναίκες στην περίοδο της εμμηνόπαυσης είναι «Γιατί είναι τόσο δύσκολο να μειώσω το βάρος…
O ΔΜΣ στην περιοχή του υπέρβαρου δεν συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο θνησιμότητας Ο δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ) μπορεί να μην…
Η κατανάλωση έξι τροφών αποτελεί «κλειδί» για χαμηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό «European Heart…
Κεράσια: Τι μας προσφέρουν
Τα κεράσια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού και όχι άδικα, αφού εκτός από πεντανόστιμη γεύση, περιέχουν…
Ουρικό Οξύ και Διατροφή
Γενικά, συστήνεται περιορισμός ή αποφυγή τροφών που είναι πλούσιες σε πουρίνες κατά την διάρκεια της οξείας φάσης ή ακόμα και…
Κακάο, ποια τα οφέλη του στην υγεία
Πάρης Παπαχρήστος, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc. Ιδρυτής του medNutrition.gr – Συγγραφέας Το κακάο φαίνεται να είναι αφέψημα με ευεργετικές επιπτώσεις…