Close Menu
Dailypharmanews

    Εγγραφείτε στις ενημερώσεις

    Μάθετε τα τελευταία νέα για την υγεία.

    Σημαντικοτερα νεα

    Μ. Βρετανία: Φόβοι για νέα λουκέτα από τη μείωση της χρηματοδότησης στα κοινοτικά φαρμακεία

    27/02/2026

    ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ: Η παχυσαρκία δεν είναι ζήτημα αισθητικής αλλά χρόνια νόσος – Ενημερωτική δράση του συλλόγου

    27/02/2026

    Η τοξίνη κερεουλίδη εντοπίστηκε στη Γαλλία για πρώτη φορά σε βρέφος που νοσηλεύθηκε μετά την κατανάλωση βρεφικού γάλακτος

    27/02/2026
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Dailypharmanews
    ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
    • Αρχικη
    • Nεα

      Μ. Βρετανία: Φόβοι για νέα λουκέτα από τη μείωση της χρηματοδότησης στα κοινοτικά φαρμακεία

      27/02/2026

      ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ: Η παχυσαρκία δεν είναι ζήτημα αισθητικής αλλά χρόνια νόσος – Ενημερωτική δράση του συλλόγου

      27/02/2026

      Η τοξίνη κερεουλίδη εντοπίστηκε στη Γαλλία για πρώτη φορά σε βρέφος που νοσηλεύθηκε μετά την κατανάλωση βρεφικού γάλακτος

      27/02/2026

      Με προηγμένο σύστημα ηλεκτροχειρουργικής διαθερμίας εξοπλίστηκε το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

      27/02/2026

      Γαστρικός Δακτύλιος: Γιατί πρέπει να αφαιρείται;

      27/02/2026
    • Επιστημονικα

      Διαβήτης Τύπου 1 & Παχυσαρκία: Το Τέλος του «Αδύνατου» Ασθενούς

      27/02/2026

      Ταχύτερη βιολογική γήρανση στους άνδρες μέσης ηλικίας από τα «παντοτινά χημικά»

      26/02/2026

      Ελληνική έρευνα συγκαταλέγεται από το περιοδικό «Cephalalgia» στις σημαντικότερες για την ημικρανία του 2025

      26/02/2026

      Τεχνητή νοημοσύνη στο χειρουργείο: Οι υποσχέσεις, τα ιατρικά σφάλματα και το ρυθμιστικό κενό

      26/02/2026

      Α.Ι: Οι νέες προοπτικές που δίνει στην κατανόηση και διαχείριση της άνοιας

      25/02/2026
    • Πολιτικη Υγειας

      Κοινωνική ασπίδα για τη νέα γενιά: Το νομοσχέδιο που βάζει «φρένο» στα social media για τους κάτω των 15

      24/02/2026

      Θεμιστοκλέους: 250 νέα ασθενοφόρα προστίθενται στο ΕΚΑΒ- Προχωρούν οι διαδικασίες για πρόσληψη διασωστών

      19/02/2026

      Άδωνις Γεωργιάδης: «Το ΕΣΥ αλλάζει πρόσωπο με έργα πνοής και νέες δωρεάν προληπτικές εξετάσεις»

      18/02/2026

      ΕΣY 2.0: Η ψηφιακή επανάσταση και το στοίχημα της πρόληψης στην Ελλάδα του 2026

      17/02/2026

      Ενίσχυση και αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας στον Πειραιά προτείνει ο ΙΣΠ

      13/02/2026
    • Ασθενεις

      Χρόνια δυσκοιλιότητα: Οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπισή της μέσω της διατροφής

      14/12/2025

      Triplex καρδιάς: Πότε είναι αναγκαίο – Ποια καρδιακά προβλήματα εντοπίζει

      29/11/2025

      Παιδικός διαβήτης: Σε ποια ηλικία εμφανίζεται – Ποια συμπτώματα εκδηλώνει

      23/11/2025

      Πεπτικό έλκος: Τα προειδοποιητικά συμπτώματα – Πότε γίνεται επικίνδυνο

      22/11/2025

      Μαγνητική τομογραφία καρδιάς: Σε ποιες περιπτώσεις τη συστήνουν οι γιατροί

      15/11/2025
    • Καινοτομια

      Hepatrat: Ευρωπαϊκή πατέντα για τη συμβολή του σε ασθενείς με λιπώδες ήπαρ

      04/02/2026

      Στρατηγική συνεργασία LAMDA Development- Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου Healthcare Park

      18/12/2025

      BeeAutism: Οι Μέλισσες δημιουργούν για ένα γλυκό σκοπό

      16/12/2025

      Από τους εμφυτεύσιμους καταγραφείς καρδιακού ρυθμού στα wearables

      05/11/2025

      Νέα έκδοχα – νέος ορίζοντας: Τα «αόρατα» συστατικά που μπορεί να απογειώσουν την καινοτομία στα φάρμακα

      28/10/2025
    • Podcasts
    • Αφιερωματα
    ΕΓΓΡΑΦΗ
    Dailypharmanews
    Home » ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ » Ανθρωπιστική-επιστημονική αποστολή των Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος στην Μαδαγασκάρη
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ανθρωπιστική-επιστημονική αποστολή των Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος στην Μαδαγασκάρη

    05/07/2024Updated:05/11/20245 Mins Read
    Facebook Twitter WhatsApp
    Ανθρωπιστική-επιστημονική αποστολή των Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος στην Μαδαγασκάρη
    Ανθρωπιστική-επιστημονική αποστολή των Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος στην Μαδαγασκάρη
    Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
    Listen to this article

    Στην φάση της τελικής προετοιμασίας εισέρχονται τα μέλη της αποστολής «ΦροντίΖΩ τα παιδιά της Μαδαγασκάρης» της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος, καθώς στις 7 Αυγούστου αναχωρούν για την Τουλεάρ προκειμένου να παράσχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους κατοίκους της περιοχής.

    Η εθελοντική επιστημονική – ανθρωπιστική αποστολή αποτελείται από 15 μέλη που είναι κυρίως παιδίατροι από την Βόρεια Ελλάδα, αλλά και από την Αθήνα και τα Ιωάννινα, ενώ συμμετέχουν φαρμακοποιός, οδοντίατρος, νοσηλεύτρια,  υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας, νομικός, εκπαιδευτικός καθώς και μία φοιτήτρια Βιολογίας.

    Στις 17 Ιουνίου, αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά το κοντέινερ της Ένωσης με ιατροφαρμακευτικό υλικό και εξοπλισμό για την Μαδαγασκάρη. Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο η συνεισφορά της Ένωσης σε δύο αποστολές κοντέινερ. Η πρώτη αφορούσε τη συγκέντρωση βοήθειας από τον ιερό ναό Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών Αττικής και η δεύτερη από την Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής από τη Θεσσαλονίκη.

    Η αποστολή του τελευταίου φορτίου πραγματοποιήθηκε με την αρωγή – χορηγία τριών μεταφορικών εταιριών, ενώ τα είδη που συγκεντρώθηκαν είναι βρεφικά γάλατα σε σκόνη, βιταμίνες, προβιοτικά και θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της Επισκοπής και του ορφανοτροφείου της «Αγία Μαρίνα». Αρωγοί επίσης στην συντεταγμένη προσπάθεια ήταν ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ), η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης (ΣΥΦΑ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων η εταιρία Αρκάς logistics.

    Η αποστολή της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδίατρων Βορείου Ελλάδος γίνεται αυτονόητα σε συνεργασία με την Επισκοπή της Τολιάρας και Νοτίου Μαγαδασκάρης. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πρόδρομος δήλωσε: «Είναι απέραντη η ευγνωμοσύνη μας στην προσπάθεια που γίνεται από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος για την υποστήριξη της Επισκοπής μας. Η λέξη φιλότιμο αποδεικνύεται σε υπερθετικό βαθμό. Όπως επίσης για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως ο ελληνισμός, όσο δύσκολα και να περνά, καταφέρνει πάντα να στέκεται αρωγός στον αγώνα μας στη Μαδαγασκάρη».

    Η Πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος και Επικεφαλής της αποστολής «φροντίΖΩ τα παιδιά της Μαδαγασκάρης»,  Δρ. Όλγα Τζέτζη, σημείωσε πως «ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος της προσπάθειας που αφορούσε την αποστολή υλικού στην δοκιμαζόμενη περιοχή της Μαδαγασκάρης. Τώρα είμαστε στην δεύτερη και τελική φάση του αγώνα μας και στις αρχές Αυγούστου με τα μέλη της ομάδας μας θα αναχωρήσουμε για την Τουλεάρ. Όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο του εθελοντισμού και δεν σας κρύβω τη χαρά μου για την συμπαράσταση που έχουμε γνωρίσει από όλους όσοι αγκάλιασαν την αποστολή. Τους ευχαριστώ όλους. Τους συναδέλφους μου, τους θεσμικούς και μη, τους επώνυμους κι ανώνυμους που έδωσαν και δίνουν μαθήματα αλτρουισμού και ανθρωπιάς».

    Ο οφθαλμίατρος – παιδοοφθαλμίατρος Νίκος Νίτσας, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σημείωσε πως «είναι αυτονόητη η υποστήριξη του ΙΣΘ  στην προσπάθεια που γίνεται για τα παιδιά της Μαδαγασκάρης από τα παιδιάτρους, πολλοί από τους οποίους είναι και μέλη του Συλλόγου μας. Εξάλλου, ο ΙΣΘ στέκεται πάντα αρωγός σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες και προσπάθειες και θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον».

    Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Διονύσης Ευγενίδης υπογράμμισε τα εξής: «Ο Σύλλογός μας στηρίζει την ανθρωπιστική δράση της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος με τη δωρεά χρηματικού ποσού για τη μεταφορά των αγαθών που συγκεντρώθηκαν με προορισμό τη Μαδαγασκάρη».

    Ο Προέδρου Δ.Σ. ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης, Γεώργιος -Κωνσταντίνος Κιοσές τόνισε:

    «Ο Συνεταιρισμός μας, στο πλαίσιο της δράσης SYFACare, υποστηρίζει την ανθρωπιστική πρωτοβουλία της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος. Μέσα από τις δωρεές των μελών μας συγκεντρώσαμε ένα σημαντικό ποσό το οποίο αξιοποιήθηκε για την προσφορά υγειονομικού υλικού που θα σταλεί στη Μαδαγασκάρη».

    Η Managing Partner Arkas Hellas Group, Βάντα Κωστοπούλου, τόνισε πως «για μας στην Αρκάς είναι χρέος, αλλά και χαρά μας να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες που είναι για το κοινό καλό, εν προκειμένω των παιδιών και της Επισκοπής στη Νότια Μαγαδασκάρη με την μεταφορά του ειδικού φορτίου».

    Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα γίνεται η δρομολόγηση αποστολής φαρμάκων αεροπορικώς για την κλινική της Τουλεάρ -χορηγία της εταιρίας ZINI(γυναικεία ενδύματα), και για χρήση απο εθελοντές παιδιάτρους για παροχή παιδιατρικής περίθαλψης στα πλαίσια της αποστολής του Αυγούστου.

    Την Τρίτη 16 Ιουλίου2024 (1μ.μ.- 3 μ.μ.), ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος και στα πλαίσια της επιστημονικής-ανθρωπιστικής αποστολής «ΦροντίΖΩ τα παιδιά της Μαδαγασκάρης», διοργανώνει ανοικτή διαδικτυακή εκπαίδευση (1μ.μ.- 3 μ.μ.) στα τροπικά νοσήματα για τους εθελοντές της αποστολής, καθώς και για όσους ιατρούς ή νοσηλευτές επιθυμούν να την παρακολουθήσουν. Η εν λόγω εκπαίδευση γίνεται ενόψει της αποστολής  που θα πραγματοποιηθεί στην Μαδαγασκάρη τον Αύγουστο.

    Ομιλητές θα είναι ο Χριστάκης Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΟΔΥ, Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας – Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με «Τροπικά νοσήματα: Εμπειρία από αποστολή στην Κένυα» και ο Δημήτριος Χατζηγεωργίου, Μέλος Δ.Σ ΕΟΔΥ, Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Πτέραρχος ε.α. με θέμα «Τροπικά νοσήματα: Εμπειρία από αποστολή στην Τανζανία».

    Αξίζει να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιεί ειδικό εκπαιδευτικό μάθημα πρώτων βοηθειών στα μέλη της αποστολής από στελέχη του ΕΚΑΒ.

    Συναυλία στη Βέροια

    Στο μεταξύ, το Φωνητικό Οργανικό Σύνολο ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ διοργανώνει, σε συνεργασία με το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας» και την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος, συναυλία ελληνικού τραγουδιού την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, στις 9 το βράδυ, στο Γήπεδο Μπάσκετ Ελιάς στη Βέροια.

    Η συναυλία πραγματοποιείται  υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης, Καμπανίας, του Δήμου Βέροιας και του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχουν ο Μιχάλης Ρίζος και η Κατερίνα Σωτηρίου. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Μιχάλης Ρίζος (τραγούδι, κιθάρα), Ευγενία Κουζέλη (τραγούδι), Χρήστος Γανόπουλος (τραγούδι), Κατερίνα Σωτηρίου (πιάνο, φωνητικά), Παναγιώτης Θεοδωρίδης (μπουζούκι, κιθάρα, τραγούδι), Βαγγέλης Τουλουμτζίδης (μπάσο), Γιάννης Γεωργουδάκης (κλασική κιθάρα), Λάζαρος Μπίντσης(σαξόφωνα), Κώστας Ρίζος (κρουστά, φυσαρμόνικα), και το φωνητικό σύνολο «Μονόγραμμα».

    Για τους σκοπούς της εθελοντικής επιστημονικής – ανθρωπιστικής αποστολής στην Μαδαγασκάρη έχει ανοίξει ειδικός τραπεζικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα για όποιον επιθυμεί να συμβάλλει.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    ΙΒΑΝ: GR1901105150000051500115178

    BIC/SWIFT: ETHNGRAA

    Δικαιούχος: Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων

    Ανθρωπιστική-επιστημονική αποστολή Βόρεια Ελλάδα Μαδαγασκάρη παιδίατροι
    Share. Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp

    προσφατα αρθρα

    Μ. Βρετανία: Φόβοι για νέα λουκέτα από τη μείωση της χρηματοδότησης στα κοινοτικά φαρμακεία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ: Η παχυσαρκία δεν είναι ζήτημα αισθητικής αλλά χρόνια νόσος – Ενημερωτική δράση του συλλόγου

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Η τοξίνη κερεουλίδη εντοπίστηκε στη Γαλλία για πρώτη φορά σε βρέφος που νοσηλεύθηκε μετά την κατανάλωση βρεφικού γάλακτος

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Με προηγμένο σύστημα ηλεκτροχειρουργικής διαθερμίας εξοπλίστηκε το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Γαστρικός Δακτύλιος: Γιατί πρέπει να αφαιρείται;

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τατουάζ: Μπορούν να επηρεάσουν την όραση;

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κραυγή απόγνωσης για τους νεφροπαθείς της Αίγινας: Ένα «χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου» για τη μοναδική μονάδα

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ημέρα φροντιστή 2026:  «Ποιότητα ζωής στην άνοια: Η δύναμη της αποκατάστασης»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Εθνική Στρατηγική για τις Σπάνιες Παθήσεις: Η επόμενη πρόκληση για το σύστημα υγείας

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Διαβήτης Τύπου 1 & Παχυσαρκία: Το Τέλος του «Αδύνατου» Ασθενούς

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΕΟΣΙΠΑΙΣ : Καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Υγιείς Καρδιές – Χαρούμενα Παιδιά – Δυνατός Πλανήτης»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σουηδία: Όταν οι διακοπές γίνονται με… συνταγή γιατρού

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον ΗPV. Ενα εμβόλιο που προστατεύει από πολλούς καρκίνους

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απορρίπτει τη νέα πρόταση για τη χρηματοδότηση των αμβλώσεων και παραπέμπει στο ταμείο ESF+

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Μετά τα ΦΥΚ τι άλλο διεκδικούν από το Υπουργείο Υγείας οι φαρμακοποιοί

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Άδωνις Γεωργιάδης: Έρχεται εφαρμογή για εντοπισμό ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΕΣΥ: Δύο σοβαρά περιστατικά, δύο διαφορετικές αναγνώσεις από τον Άδωνι Γεωργιάδη

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Υβριδική ημερίδα στις 20 Μαρτίου με θέμα την Πλαγία Μυατροφική Σκλήρυνση (ALS)

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    Μη χασετε
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Μ. Βρετανία: Φόβοι για νέα λουκέτα από τη μείωση της χρηματοδότησης στα κοινοτικά φαρμακεία

    27/02/20265 Mins Read
    Η χρηματοδότηση για τα κοινοτικά φαρμακεία είναι 800 εκατομμύρια λίρες λιγότερη σε πραγματικούς όρους σήμερα από ό,τι ήταν το 2015/16

    ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ: Η παχυσαρκία δεν είναι ζήτημα αισθητικής αλλά χρόνια νόσος – Ενημερωτική δράση του συλλόγου

    27/02/2026

    Η τοξίνη κερεουλίδη εντοπίστηκε στη Γαλλία για πρώτη φορά σε βρέφος που νοσηλεύθηκε μετά την κατανάλωση βρεφικού γάλακτος

    27/02/2026

    Με προηγμένο σύστημα ηλεκτροχειρουργικής διαθερμίας εξοπλίστηκε το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

    27/02/2026
    Ροη Ειδησεων
    • Μ. Βρετανία: Φόβοι για νέα λουκέτα από τη μείωση της χρηματοδότησης στα κοινοτικά φαρμακεία
    • ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ: Η παχυσαρκία δεν είναι ζήτημα αισθητικής αλλά χρόνια νόσος – Ενημερωτική δράση του συλλόγου
    • Η τοξίνη κερεουλίδη εντοπίστηκε στη Γαλλία για πρώτη φορά σε βρέφος που νοσηλεύθηκε μετά την κατανάλωση βρεφικού γάλακτος
    • Με προηγμένο σύστημα ηλεκτροχειρουργικής διαθερμίας εξοπλίστηκε το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου
    • Γαστρικός Δακτύλιος: Γιατί πρέπει να αφαιρείται;
    Αναζητηση
    Μεινετε σε επαφη
    • Facebook
    • YouTube
    • Vimeo
    • LinkedIn
    Ταυτοτητα
    Ταυτοτητα

    Menu
    • Αρχική
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία
    © 2026 Dailypharmanews. Designed by Dailypharmanews.
    • Αρχική
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.