Close Menu
Dailypharmanews

    Εγγραφείτε στις ενημερώσεις

    Μάθετε τα τελευταία νέα για την υγεία.

    Σημαντικοτερα νεα

    Μ. Βρετανία: Φόβοι για νέα λουκέτα από τη μείωση της χρηματοδότησης στα κοινοτικά φαρμακεία

    27/02/2026

    ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ: Η παχυσαρκία δεν είναι ζήτημα αισθητικής αλλά χρόνια νόσος – Ενημερωτική δράση του συλλόγου

    27/02/2026

    Η τοξίνη κερεουλίδη εντοπίστηκε στη Γαλλία για πρώτη φορά σε βρέφος που νοσηλεύθηκε μετά την κατανάλωση βρεφικού γάλακτος

    27/02/2026
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Dailypharmanews
    ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
    • Αρχικη
    • Nεα

      Μ. Βρετανία: Φόβοι για νέα λουκέτα από τη μείωση της χρηματοδότησης στα κοινοτικά φαρμακεία

      27/02/2026

      ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ: Η παχυσαρκία δεν είναι ζήτημα αισθητικής αλλά χρόνια νόσος – Ενημερωτική δράση του συλλόγου

      27/02/2026

      Η τοξίνη κερεουλίδη εντοπίστηκε στη Γαλλία για πρώτη φορά σε βρέφος που νοσηλεύθηκε μετά την κατανάλωση βρεφικού γάλακτος

      27/02/2026

      Με προηγμένο σύστημα ηλεκτροχειρουργικής διαθερμίας εξοπλίστηκε το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

      27/02/2026

      Γαστρικός Δακτύλιος: Γιατί πρέπει να αφαιρείται;

      27/02/2026
    • Επιστημονικα

      Διαβήτης Τύπου 1 & Παχυσαρκία: Το Τέλος του «Αδύνατου» Ασθενούς

      27/02/2026

      Ταχύτερη βιολογική γήρανση στους άνδρες μέσης ηλικίας από τα «παντοτινά χημικά»

      26/02/2026

      Ελληνική έρευνα συγκαταλέγεται από το περιοδικό «Cephalalgia» στις σημαντικότερες για την ημικρανία του 2025

      26/02/2026

      Τεχνητή νοημοσύνη στο χειρουργείο: Οι υποσχέσεις, τα ιατρικά σφάλματα και το ρυθμιστικό κενό

      26/02/2026

      Α.Ι: Οι νέες προοπτικές που δίνει στην κατανόηση και διαχείριση της άνοιας

      25/02/2026
    • Πολιτικη Υγειας

      Κοινωνική ασπίδα για τη νέα γενιά: Το νομοσχέδιο που βάζει «φρένο» στα social media για τους κάτω των 15

      24/02/2026

      Θεμιστοκλέους: 250 νέα ασθενοφόρα προστίθενται στο ΕΚΑΒ- Προχωρούν οι διαδικασίες για πρόσληψη διασωστών

      19/02/2026

      Άδωνις Γεωργιάδης: «Το ΕΣΥ αλλάζει πρόσωπο με έργα πνοής και νέες δωρεάν προληπτικές εξετάσεις»

      18/02/2026

      ΕΣY 2.0: Η ψηφιακή επανάσταση και το στοίχημα της πρόληψης στην Ελλάδα του 2026

      17/02/2026

      Ενίσχυση και αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας στον Πειραιά προτείνει ο ΙΣΠ

      13/02/2026
    • Ασθενεις

      Χρόνια δυσκοιλιότητα: Οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπισή της μέσω της διατροφής

      14/12/2025

      Triplex καρδιάς: Πότε είναι αναγκαίο – Ποια καρδιακά προβλήματα εντοπίζει

      29/11/2025

      Παιδικός διαβήτης: Σε ποια ηλικία εμφανίζεται – Ποια συμπτώματα εκδηλώνει

      23/11/2025

      Πεπτικό έλκος: Τα προειδοποιητικά συμπτώματα – Πότε γίνεται επικίνδυνο

      22/11/2025

      Μαγνητική τομογραφία καρδιάς: Σε ποιες περιπτώσεις τη συστήνουν οι γιατροί

      15/11/2025
    • Καινοτομια

      Hepatrat: Ευρωπαϊκή πατέντα για τη συμβολή του σε ασθενείς με λιπώδες ήπαρ

      04/02/2026

      Στρατηγική συνεργασία LAMDA Development- Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου Healthcare Park

      18/12/2025

      BeeAutism: Οι Μέλισσες δημιουργούν για ένα γλυκό σκοπό

      16/12/2025

      Από τους εμφυτεύσιμους καταγραφείς καρδιακού ρυθμού στα wearables

      05/11/2025

      Νέα έκδοχα – νέος ορίζοντας: Τα «αόρατα» συστατικά που μπορεί να απογειώσουν την καινοτομία στα φάρμακα

      28/10/2025
    • Podcasts
    • Αφιερωματα
    ΕΓΓΡΑΦΗ
    Dailypharmanews
    Home » ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ » Νομοθετική ρύθμιση – κίνητρο για τον επαναπατρισμό γιατρών από τις ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Νομοθετική ρύθμιση – κίνητρο για τον επαναπατρισμό γιατρών από τις ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

    25/04/2025Updated:28/04/20257 Mins Read
    Facebook Twitter WhatsApp
    Ομιλία-Μητσοτάκη-νομοθετική-ρύθμιση
    Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελετή απονομής των βραβείων «Prix Galien Greece 2025»
    Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
    Listen to this article

    Μια ακόμη κοινή εμφάνιση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τη δεύτερη μετά την ματαίωση της επίσκεψής του στο υπουργείο Υγείας, πραγματοποίησε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο υπουργός Υγείας συνόδευσε τον πρωθυπουργό στην τελετή απονομής των βραβείων «Prix Galien Greece 2025», στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης από το υπουργείο Υγείας η οποία θα λειτουργήσει ως κίνητρο για τον επαναπατρισμό γιατρών από τις ΗΠΑ.

    Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα και θα διευκολύνει τον επαναπατρισμό των Ελλήνων και Ελληνίδων ιατρών από τις ΗΠΑ οι οποίοι αντιμετωπίζουν σήμερα μια περίπλοκη γραφειοκρατική διαδικασία για την αναγνώριση των σπουδών, της ειδικότητας και της εξειδίκευσης που έχουν ολοκληρώσει στα αμερικανικά πανεπιστήμια.

    Ειδικότερα, με τη νέα νομοθετική ρύθμιση επιλύεται το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα εξειδίκευσης που αποκτήθηκε στις ΗΠΑ από Έλληνες ιατρούς, στους οποίους θα παρέχεται πλέον η δυνατότητα να αναγνωρίσουν αυτομάτως την αποκτηθείσα στις ΗΠΑ ιατρική ειδικότητα και εξειδίκευση με αίτηση τους στον ΠΙΣ.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του επισήμανε πως πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία και ανοίγει με αυτόν τον τρόπο ένας δρόμος επαναπατρισμού έμψυχου δυναμικού, διακεκριμένων επιστημόνων, από τις Ηνωμένες Πολιτείες που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας και να στηρίξουν και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

    «Και θέλουμε οι επιστήμονες να μπορούν να δουν το μέλλον τους στην πατρίδα μας, αναζητώντας ποιότητα ζωής την οποία αναμφισβήτητα προσφέρει η πατρίδα μας, δίπλα, όμως, στην επαγγελματική τους φιλοδοξία και συνδυάζοντας τους δικούς τους προσωπικούς στόχους με τη συλλογική ευημερία της χώρας», τόνισε.

    Η χθεσινή κοινή εμφάνιση Μητσοτάκη – Γεωργιάδη ήταν η δεύτερη μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Τζάνειο νοσοκομείο στις 11 Απριλίου, όπου είχε ξεναγηθεί στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ιδρύματος και τις αναβαθμισμένες μονάδες νευροχειρουργικής, χειρουργικής και παθολογικής.

    Όπως είναι γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ματαιώσει την επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας στα τέλη Μαρτίου κίνηση η οποία είχε ερμηνευθεί ως ένδειξη δυσφορίας για τις δηλώσεις Γεωργιάδη ότι θα πρέπει να γίνουν αυξήσεις σε όλους τους ένστολους και όχι μόνο στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Έκτοτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών, την ΑΑΔΕ, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και σήμερα Παρασκευή (25/4) στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.  

    Παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Υγείας δεν έχει ακόμη επαναπροσδιοριστεί, πολλοί εκτιμούσαν, με αφορμή τις χθεσινές ανακοινώσεις Μητσοτάκη και την κοινή εμφάνιση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ότι τα σύννεφα στις σχέσεις των δύο ανδρών έχουν… διαλυθεί. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς στις πολιτικές που ακολουθεί το υπουργείο στον τομέα της πρόληψης, για την αύξηση των κλινικών μελετών, την πρόθεση να ιδρυθεί Ταμείο Καινοτομίας, τα σχέδια για την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης αλλά και το επενδυτικό clawback.

    Ο ρόλος της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας στην ΕΕ

    Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως τα βραβεία «Prix Galien Greece 2025» είναι γιορτή η οποία τιμά την ελληνική και τη διεθνή φαρμακοβιομηχανία και κυρίως τους πρωτοπόρους στην ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών στη δημόσια υγεία.

    «Είναι ένας τομέας στον οποίο η χώρα μας φιλοδοξεί να γίνει ένας δυναμικός κόμβος στην ευρύτερη περιοχή μας. Μην ξεχνάμε ότι εδώ φιλοξενούνται 45 από τα 400 εργοστάσια φαρμάκων της Ευρώπης, παράγουμε σχεδόν το 10% των συνολικών σκευασμάτων της. Και σε εθνικό επίπεδο αυτό σημαίνει ότι οι ανάγκες των Ελλήνων ασθενών καλύπτονται σε ποσοστό άνω του 60%, ενώ ταυτόχρονα υπηρετείται και η ζήτηση στις αγορές και άλλων κρατών μελών», σημείωσε.

    Επισήμανε πως η ευρωπαϊκή αυτονομία δεν παύει να αποτελεί ένα κρίσιμο ζητούμενο στον συγκεκριμένο χώρο.

    «Γι’ αυτό, άλλωστε, τόσο οι ελληνικές όσο και οι πολυεθνικές εταιρείες οφείλουν τώρα να εντείνουν τις προσπάθειές τους με νέες επενδύσεις, με περισσότερα ερευνητικά κέντρα. Από την πλευρά της, η πολιτεία δίνει με τη σειρά της το δικό της «παρών», καταπολεμώντας τη γραφειοκρατία, μειώνοντας τα φορολογικά βάρη, δίνοντας σημαντικά πρόσθετα κίνητρα για επενδύσεις, όπως το επενδυτικό clawback το οποίο απεδείχθη εξαιρετικά επιτυχημένο. Σκοπός μας να κατευθύνουμε περισσότερους πόρους στην παραγωγή, την έρευνα, στις κλινικές μελέτες. Και όλα αυτά απέφεραν μέχρι στιγμής επενδυτικές πρωτοβουλίες κοντά στα 1,5 δισ. ευρώ. Είναι, δηλαδή, πρωτοβουλίες με ένα ορατό αποτύπωμα στην επιστημονική κοινότητα και με πολλαπλάσιο αντίκτυπο τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνία», συνέχισε.

    Δημιουργήθηκαν 10 νέα εργοστάσια, 14 νέα ερευνητικά κέντρα

    Ανέφερε, επίσης, πως δεν είναι τυχαίο ότι στη φαρμακοβιομηχανία στην πατρίδα μας, εργάζονται σήμερα πολλά μυαλά τα οποία διέπρεψαν στο εξωτερικό και επαναπατρίστηκαν, ειδικά τα τελευταία χρόνια, «και αυτό ακριβώς επιδιώκουμε να συμβεί και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

    Επισήμανε δε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια δημιουργήθηκαν 10 νέα εργοστάσια, 14 νέα ερευνητικά κέντρα, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα νέο παραγωγικό πλέγμα που θα προσφέρει ολοένα και μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στον τόπο.

    Η Υγεία και τα ΑΙ Factories

    «Αθόρυβα, άλλωστε, τα βήματα που γίνονται είναι πολλά. Μην ξεχνάτε ότι ένα από τα επτά πρώτα ευρωπαϊκά ΑΙ Factories κατασκευάζεται σήμερα που μιλάμε στο Λαύριο, με επίκεντρο τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλος». Είναι μία κρίσιμη υποδομή, η οποία μπορεί να στηρίξει σημαντική έρευνα συσχετιζόμενη με την τεχνητή νοημοσύνη σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως στον τομέα της υγείας, ο οποίος έχει εντοπιστεί και από την Εθνική Στρατηγική Τεχνητής Νοημοσύνης ως ένας από τους τομείς στον οποίον η χώρα μας μπορεί πραγματικά να πρωτοπορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς έχουμε στη διάθεσή μας εξαιρετικά χρήσιμα και καλά οργανωμένα δεδομένα, τα οποία βρίσκονται στην καρδιά όλων των νέων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης οι οποίες θα αναπτυχθούν γύρω από την υγεία», ανέφερε και πρόσθεσε: «Και θα έλεγα ότι είναι και μια πρόσθετη γέφυρα συνεργασίας, αυτή ακριβώς η δημόσια υποδομή, μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, που θα ξεκλειδώσει τελικά τη δυνατότητά μας να παρέχουμε καλύτερα φάρμακα, καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες, αναδεικνύοντας, όμως, παράλληλα την Ελλάδα σε ένα ευρωπαϊκό, γιατί όχι σε ένα παγκόσμιο κέντρο καινοτομίας».

    Ο ρόλος του Ταμείου Καινοτομίας για τα νέα φάρμακα

    Ο πρωθυπουργός είπε, επιπλέον, πως το φάρμακο ασφαλώς και δεν μπορεί να αποτελεί ένα ακόμα προϊόν ανάμεσα στα άλλα ή απλά μόνο μία οικονομική ευκαιρία κέρδους, αλλά είναι πολλά περισσότερα. «Το ζείτε καθημερινά και πρώτα και πάνω απ’ όλα το ζουν αυτοί που το χρειάζονται περισσότερο. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να συντονίζουμε τις δράσεις μας, Υπουργείο, ΕΟΠΥΥ, ΕΟΦ, βιομηχανία, ενώσεις ασθενών, τις οποίες έχουμε στηρίξει και τις οποίες πιστεύουμε πολύ, με κοινή επιδίωξη μια τριετή συμφωνία-πλαίσιο που θα εξασφαλίζει το αυτονόητο: σε κάθε πολίτη πρόσβαση στο κατάλληλο σκεύασμα στην καλύτερη δυνατή τιμή, είτε μιλάμε για πρωτότυπα είτε μιλάμε για γενόσημα, ώστε να εξασφαλίζονται πόροι οι οποίοι να μπορούν να διατεθούν στις ακριβές θεραπείες οι οποίες έρχονται και τις οποίες συμπολίτες μας τις χρειάζονται σήμερα», ανέφερε.

    Και επισήμανε: «Και πρέπει να σας πω ότι ήδη εξετάζεται και από το Υπουργείο η ίδρυση ενός Ταμείου Καινοτομίας που θα διευκολύνει τη μεταβατική αποζημίωση για νέα φάρμακα, προκειμένου αυτά να μπορούν να μπαίνουν ταχύτερα στη λίστα. Μια κίνηση, βέβαια, παράλληλη με τις βελτιώσεις που απαιτούνται ακόμα τόσο στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ όσο και στην κατ’ οίκον παράδοση, η οποία ξεκινάει σύντομα».

    Να δούμε τις ευκαιρίας για επενδύσεις

    Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως η βιομηχανία φαρμάκου αποτελεί έναν κλάδο με ιδιαίτερη δυναμική, ειδικά για την πατρίδα μας, καθώς διαθέτουμε σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που μας καθιστούν διεθνώς ανταγωνιστικούς. «Ιδιαίτερα, μάλιστα, σε μία συγκυρία κατά την οποία και στην Ευρώπη αλλά και στην πατρίδα μας συνειδητοποιούμε ότι είναι μονόδρομος τολμηρές αλλαγές, προκειμένου να διατηρήσουμε και κυρίως να βελτιώσουμε την παρουσία μας σε παγκόσμιες αγορές. Όσο, όμως, και αν η αβεβαιότητα σχετικά με τις διεθνείς εμπορικές σχέσεις μπορεί να γεννά μία τάση προς αδράνεια, είναι γεγονός ότι κάθε τέτοια αναδιάταξη γεννά και σημαντικές ευκαιρίες. Οφείλουμε, λοιπόν, να δούμε πώς θα προσελκύσουμε στην Ευρώπη αλλά ιδίως στην πατρίδα μας, ταλέντα, επενδύσεις, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία πρωτοπορώντας στον τομέα των βιοεπιστημών, στην έρευνα, στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων, για να φτάσουμε τελικά στην παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στους πολίτες», τόνισε καταλήγοντας.

    επενδύσεις καινοτόμα φάρμακα κίνητρα Κυριάκος Μητσοτάκης τεχνητή νοημοσύνη
    Share. Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp

    προσφατα αρθρα

    Μ. Βρετανία: Φόβοι για νέα λουκέτα από τη μείωση της χρηματοδότησης στα κοινοτικά φαρμακεία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ: Η παχυσαρκία δεν είναι ζήτημα αισθητικής αλλά χρόνια νόσος – Ενημερωτική δράση του συλλόγου

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Η τοξίνη κερεουλίδη εντοπίστηκε στη Γαλλία για πρώτη φορά σε βρέφος που νοσηλεύθηκε μετά την κατανάλωση βρεφικού γάλακτος

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Με προηγμένο σύστημα ηλεκτροχειρουργικής διαθερμίας εξοπλίστηκε το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Γαστρικός Δακτύλιος: Γιατί πρέπει να αφαιρείται;

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τατουάζ: Μπορούν να επηρεάσουν την όραση;

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κραυγή απόγνωσης για τους νεφροπαθείς της Αίγινας: Ένα «χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου» για τη μοναδική μονάδα

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ημέρα φροντιστή 2026:  «Ποιότητα ζωής στην άνοια: Η δύναμη της αποκατάστασης»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Εθνική Στρατηγική για τις Σπάνιες Παθήσεις: Η επόμενη πρόκληση για το σύστημα υγείας

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Διαβήτης Τύπου 1 & Παχυσαρκία: Το Τέλος του «Αδύνατου» Ασθενούς

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΕΟΣΙΠΑΙΣ : Καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Υγιείς Καρδιές – Χαρούμενα Παιδιά – Δυνατός Πλανήτης»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σουηδία: Όταν οι διακοπές γίνονται με… συνταγή γιατρού

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον ΗPV. Ενα εμβόλιο που προστατεύει από πολλούς καρκίνους

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απορρίπτει τη νέα πρόταση για τη χρηματοδότηση των αμβλώσεων και παραπέμπει στο ταμείο ESF+

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Μετά τα ΦΥΚ τι άλλο διεκδικούν από το Υπουργείο Υγείας οι φαρμακοποιοί

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Άδωνις Γεωργιάδης: Έρχεται εφαρμογή για εντοπισμό ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΕΣΥ: Δύο σοβαρά περιστατικά, δύο διαφορετικές αναγνώσεις από τον Άδωνι Γεωργιάδη

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Υβριδική ημερίδα στις 20 Μαρτίου με θέμα την Πλαγία Μυατροφική Σκλήρυνση (ALS)

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    Μη χασετε
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Μ. Βρετανία: Φόβοι για νέα λουκέτα από τη μείωση της χρηματοδότησης στα κοινοτικά φαρμακεία

    27/02/20265 Mins Read
    Η χρηματοδότηση για τα κοινοτικά φαρμακεία είναι 800 εκατομμύρια λίρες λιγότερη σε πραγματικούς όρους σήμερα από ό,τι ήταν το 2015/16

    ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ: Η παχυσαρκία δεν είναι ζήτημα αισθητικής αλλά χρόνια νόσος – Ενημερωτική δράση του συλλόγου

    27/02/2026

    Η τοξίνη κερεουλίδη εντοπίστηκε στη Γαλλία για πρώτη φορά σε βρέφος που νοσηλεύθηκε μετά την κατανάλωση βρεφικού γάλακτος

    27/02/2026

    Με προηγμένο σύστημα ηλεκτροχειρουργικής διαθερμίας εξοπλίστηκε το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

    27/02/2026
    Ροη Ειδησεων
    • Μ. Βρετανία: Φόβοι για νέα λουκέτα από τη μείωση της χρηματοδότησης στα κοινοτικά φαρμακεία
    • ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ: Η παχυσαρκία δεν είναι ζήτημα αισθητικής αλλά χρόνια νόσος – Ενημερωτική δράση του συλλόγου
    • Η τοξίνη κερεουλίδη εντοπίστηκε στη Γαλλία για πρώτη φορά σε βρέφος που νοσηλεύθηκε μετά την κατανάλωση βρεφικού γάλακτος
    • Με προηγμένο σύστημα ηλεκτροχειρουργικής διαθερμίας εξοπλίστηκε το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου
    • Γαστρικός Δακτύλιος: Γιατί πρέπει να αφαιρείται;
    Αναζητηση
    Μεινετε σε επαφη
    • Facebook
    • YouTube
    • Vimeo
    • LinkedIn
    Ταυτοτητα
    Ταυτοτητα

    Menu
    • Αρχική
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία
    © 2026 Dailypharmanews. Designed by Dailypharmanews.
    • Αρχική
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.