Close Menu
Dailypharmanews

    Εγγραφείτε στις ενημερώσεις

    Μάθετε τα τελευταία νέα για την υγεία.

    Σημαντικοτερα νεα

    Αθ. Δεβλιώτης: Πείτε μας τι ποσό μπορεί να δώσει ο ΕΟΠΥΥ για οδοντιατρική περίθαλψη, να σας κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις

    06/07/2026

    Βράβευση του προγράμματος «Υγεία για Όλους» για προληπτικές ιατρικές παρεμβάσεις σε κρατούμενους στην Κέρκυρα

    06/07/2026

    Συνεχίζεται η αυξητική τάση στη δωρεά οργάνων -14 μεταμοσχεύσεις τις τελευταίες ημέρες

    06/07/2026
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Dailypharmanews
    ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
    • Αρχικη
    • Nεα

      Αθ. Δεβλιώτης: Πείτε μας τι ποσό μπορεί να δώσει ο ΕΟΠΥΥ για οδοντιατρική περίθαλψη, να σας κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις

      06/07/2026

      Βράβευση του προγράμματος «Υγεία για Όλους» για προληπτικές ιατρικές παρεμβάσεις σε κρατούμενους στην Κέρκυρα

      06/07/2026

      Συνεχίζεται η αυξητική τάση στη δωρεά οργάνων -14 μεταμοσχεύσεις τις τελευταίες ημέρες

      06/07/2026

      ΗΠΑ: 19 θάνατοι αποδίδονται στον καύσωνα στο Νιου Τζέρζι

      06/07/2026

      Καστελλόριζο: Η παραίτηση των γιατρών που κατέληξε σε σύλληψη και το «χρονικό» μιας υγειονομικής κρίσης 

      06/07/2026
    • Επιστημονικα

      Η «ακτινογραφία» της Ιατρικής Ακριβείας: Γιατί οι βιοδείκτες είναι το κλειδί για την επιβίωση των ογκολογικών ασθενών

      06/07/2026

      Υψηλές δόσεις ενδοφλέβιας βιταμίνης C μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου και σήψης σε ασθενείς με τραύματα

      02/07/2026

      Καρκίνος του μαστού: Νέα δεδομένα για την απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία

      02/07/2026

      Οφθαλμικό μικροβίωμα: Ένα νέο, συναρπαστικό επιστημονικό πεδίο στην Οφθαλμολογία

      02/07/2026

      Μελέτη δείχνει ότι η μελατονίνη μπορεί να ανακουφίσει από τον χρόνιο μυοσκελετικό πόνο

      01/07/2026
    • Πολιτικη Υγειας

      Ειρήνη Αγαπηδάκη: «Η χώρα έχει ξεκινήσει να αντιστρέφει την αρνητική εικόνα που είχαν οι γιατροί για το ΕΣΥ»

      30/06/2026

      Ο απολογισμός της μεταρρύθμισης στα απογευματινά χειρουργεία: Μειώθηκαν οι αναμονές ή έμειναν κενά; 

      29/06/2026

      Κυβερνητικός απολογισμός: Ψηφιοποίηση, πρόληψη και ενίσχυση του ΕΣΥ την επταετία 2019 – 2026

      29/06/2026

      Το στοίχημα των προσλήψεων στα νησιά, η θωράκιση των Ψαρών και η απάντηση για το νοσοκομείο Νίκαιας

      18/06/2026

      Κυριάκος Μητσοτάκης : «Η ανάταξη του ΕΣΥ αποτελεί κεντρική πολιτική προτεραιότητα»

      17/06/2026
    • Ασθενεις

      Χρόνια δυσκοιλιότητα: Οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπισή της μέσω της διατροφής

      14/12/2025

      Triplex καρδιάς: Πότε είναι αναγκαίο – Ποια καρδιακά προβλήματα εντοπίζει

      29/11/2025

      Παιδικός διαβήτης: Σε ποια ηλικία εμφανίζεται – Ποια συμπτώματα εκδηλώνει

      23/11/2025

      Πεπτικό έλκος: Τα προειδοποιητικά συμπτώματα – Πότε γίνεται επικίνδυνο

      22/11/2025

      Μαγνητική τομογραφία καρδιάς: Σε ποιες περιπτώσεις τη συστήνουν οι γιατροί

      15/11/2025
    • Καινοτομια

      Hepatrat: Ευρωπαϊκή πατέντα για τη συμβολή του σε ασθενείς με λιπώδες ήπαρ

      04/02/2026

      Στρατηγική συνεργασία LAMDA Development- Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου Healthcare Park

      18/12/2025

      BeeAutism: Οι Μέλισσες δημιουργούν για ένα γλυκό σκοπό

      16/12/2025

      Από τους εμφυτεύσιμους καταγραφείς καρδιακού ρυθμού στα wearables

      05/11/2025

      Νέα έκδοχα – νέος ορίζοντας: Τα «αόρατα» συστατικά που μπορεί να απογειώσουν την καινοτομία στα φάρμακα

      28/10/2025
    • Podcasts
    • Αφιερωματα
    ΕΓΓΡΑΦΗ
    Dailypharmanews
    Home » ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ » Αθ. Δεβλιώτης: Πείτε μας τι ποσό μπορεί να δώσει ο ΕΟΠΥΥ για οδοντιατρική περίθαλψη, να σας κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Αθ. Δεβλιώτης: Πείτε μας τι ποσό μπορεί να δώσει ο ΕΟΠΥΥ για οδοντιατρική περίθαλψη, να σας κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις

    06/07/20268 Mins Read
    Facebook Twitter WhatsApp
    Δεβλιώτης οδοντιατρική περίθαλψη
    Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
    Listen to this article

    Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας μέσω του DailyPharmaNews στέλνει σαφές μήνυμα στην πολιτεία τονίζοντας ότι σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη, στη χώρα μας δεν υπάρχει ενδιαφέρον

    Από τον Χαράλαμπο Πετρόχειλο

    Λίγες μέρες (29/6) μετά τη δήλωση της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κ. Ειρήνης Αγαπηδάκη στην εκπομπή Press Talk της ΕΡΤ ότι «τα Κέντρα Υγείας παρέχουν δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα» που προκάλεσε την άμεση και έντονη αντίδραση του οδοντιατρικού κλάδου που τις χαρακτήρισε εκτός πραγματικότητας με τη λογική ότι τα Κέντρα Υγείας παρουσιάζουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά, η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία με δελτίο Τύπου γνωστοποίησε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και επιστολή διαμαρτυρίας προς την κ. Αγαπηδάκη αναδεικνύοντας τη διαρκή υποβάθμιση της στοματικής υγείας στη χώρα μας και ζητώντας την άμεση ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών.

    Η επιστολή προς τον Πρωθυπουργό

    Στην επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία επισημαίνει ότι η στοματική υγεία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της γενικής υγείας και συνταγματικά κατοχυρωμένο κοινωνικό αγαθό, το οποίο η Πολιτεία οφείλει να διασφαλίζει ισότιμα για όλους τους πολίτες. Παρά ταύτα, η Ελλάδα εξακολουθεί να στερείται ενός ολοκληρωμένου συστήματος δημόσιας οδοντιατρικής περίθαλψης και ουσιαστικής ασφαλιστικής κάλυψης μέσω του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αποτέλεσμα το οικονομικό βάρος της οδοντιατρικής φροντίδας να μεταφέρεται σχεδόν αποκλειστικά στους ίδιους τους πολίτες.

    Η επιστολή προς την Ειρήνη Αγαπηδάκη

    Η δεύτερη επιστολή της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, προς την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, ήταν επιστολή διαμαρτυρίας καθώς εξέφρασε την έντονε ενόχληση του κλάδου για τις πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις της κ. Αγαπηδάκη σχετικά με τη στοματική υγεία και την οδοντιατρική περίθαλψη, επισημαίνοντας ότι δημιουργούν ανακριβείς εντυπώσεις ως προς την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

    Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην κατάργηση του προγράμματος προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας «DENTIST Pass», το οποίο αποτέλεσε την πρώτη οργανωμένη εθνική παρέμβαση πρόληψης για τη στοματική υγεία των παιδιών στην Ελλάδα και παρείχε πρόσβαση σε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο σε περισσότερα από 250.000 παιδιά. Η μη συνέχιση του προγράμματος, χωρίς την αντικατάστασή του από ένα αντίστοιχο οργανωμένο πλαίσιο πρόληψης, συνιστά σημαντική οπισθοχώρηση για τη δημόσια υγεία και αποδυναμώνει τον στρατηγικό ρόλο της πρόληψης.

    Η Ε.Ο.Ο. επισημαίνει επίσης ότι:

    • η οδοντιατρική παρουσία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας παραμένει εξαιρετικά περιορισμένη,
    • ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. εξακολουθεί να μην παρέχει ουσιαστική ασφαλιστική κάλυψη των οδοντιατρικών υπηρεσιών,
    • οι υφιστάμενες δημόσιες δομές δεν επαρκούν για την κάλυψη των πραγματικών αναγκών του πληθυσμού,
    • ενώ οι θεσμικά τεκμηριωμένες προτάσεις της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη πολιτικών δημόσιας στοματικής υγείας παραμένουν, επί σειρά ετών, αναξιοποίητες.

    Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα αποτελεί πλέον αρνητική εξαίρεση στον ευρωπαϊκό χώρο ως προς την οργάνωση και χρηματοδότηση της δημόσιας οδοντιατρικής φροντίδας, γεγονός που εντείνει τις κοινωνικές ανισότητες και περιορίζει την πρόσβαση των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών σε βασικές υπηρεσίες υγείας.

    Η ανακοίνωση της ΕΟΟ περιλαμβάνει δήλωση του Πρόεδρου της κ. Δεβλιώτη όπου τονίζεται ότι«Η στοματική υγεία δεν είναι πολυτέλεια, ούτε μπορεί να αντιμετωπίζεται ως ατομική υπόθεση του πολίτη. Αποτελεί θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό και αναπόσπαστο μέρος της δημόσιας υγείας. Με αίσθημα θεσμικής ευθύνης, απευθυνθήκαμε τόσο στον Πρωθυπουργό της χώρας όσο και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, διότι θεωρούμε ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η κατάργηση του “Dentist Pass”, η απουσία ουσιαστικής ασφαλιστικής κάλυψης μέσω του ΕΟΠΥΥ και η περιορισμένη παρουσία της οδοντιατρικής στο δημόσιο σύστημα υγείας δημιουργούν σοβαρά εμπόδια στην ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες στοματικής υγείας. Ζητούμε την άμεση έναρξη ενός ουσιαστικού θεσμικού διαλόγου και τη χάραξη μιας ολοκληρωμένης εθνικής στρατηγικής για τη στοματική υγεία, με επίκεντρο την πρόληψη, την ισότητα και το δημόσιο συμφέρον».

    Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία καλεί την Πολιτεία να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για:

    • την επαναφορά και θεσμική κατοχύρωση οργανωμένων προγραμμάτων πρόληψης, όπως το «DENTIST Pass»,
    • την ουσιαστική ενίσχυση της οδοντιατρικής παρουσίας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας,
    • την καθιέρωση πραγματικής ασφαλιστικής κάλυψης των οδοντιατρικών υπηρεσιών μέσω του ΕΟΠΥΥ.

    Ο κ. Δεβλιώτης μιλώντας στο DailyPharmaNews για το Dentist Pass, ένα πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας το οποίο ξεκίνησε τον Μάιο του 2023, διήρκεσε συνολικά 7 μήνες όσον αφορά τις αιτήσεις, και σταμάτησε επειδή εξαντλήθηκαν τα προκαθορισμένα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης που το χρηματοδοτούσαν, ανέφερε ότι αφορούσε ένα σύνολο 660.000 παιδιών -δικαιούχων από τους οποίους έσπευσαν να το αξιοποιήσουν τα 250.000 παιδιά.

    Το πρόγραμμα προέβλεπε τη χορήγηση ποσού 40€ ανά ωφελούμενο παιδί, με πίστωση σε άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα στο ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) του κινητού του γονέα και τη δυνατότητα εξαργύρωσής του μέσω POS σε οποιοδήποτε ιδιωτικό οδοντιατρείο. Η ψηφιακή κάρτα κάλυπτε αποκλειστικά πράξεις πρόληψης και συγκεκριμένα έλεγχο της στοματικής κοιλότητας, καθαρισμό και απομάκρυνση οδοντικής πλάκας, φθορίωση δοντιών και παροχή οδηγιών στοματικής υγιεινής σε παιδιά και γονείς.

    Ο κ. Δεβλιώτης σχολιάζοντας την προσπάθεια σημείωσε πως «με τα δικά μου μάτια είναι μισογεμάτος το ποτήρι» κι αυτό, όπως εξήγησε γιατί «από εκεί που δεν υπήρχε τίποτε, πήγαν στον οδοντογιατρό 250.000 παιδιά, πάνω από το 1/3 των δικαιούχων. Με δεδομένο ότι η προβολή του ήταν ελάχιστη –θα μπορούσαν να στέλνουν για παράδειγμα περισσότερα sms στους δικαιούχους, εμείς το προβάλαμε όσο μπορούσαμε μέσα από την ιστοσελίδα μας- θεωρώ ότι τη δεύτερη και την τρίτη χρονιά, εάν συνεχιζόταν, θα γιγάντωνε και θα έπιανε όλα τα παιδιά. Εάν δε γινόταν σε συνδυασμό με αυτό που είχαμε ζητήσει, στο ατομικό δελτίο υγείας μαθητή να επανέλθει η εξέταση του οδοντιάτρου πραγματικά θα έπιανε όλα τα παιδιά – δικαιούχους του προγράμματος».

    Το θέμα της μη συνέχισης του προγράμματος ήταν κάτι που απασχόλησε την ΕΟΟ η οποία ζήτησε επίσημα να μάθει το λόγο διακοπής του. Δεν πήρε ωστόσο απάντηση. «Δεν είχαμε ποτέ κάποια επίσημη απάντηση. Κι αυτό είναι εμένα που με ενοχλεί πιο πολύ. Το ότι δεν υπήρξε ποτέ, παρά τις οχλήσεις μας, ούτε μία επίσημη απάντηση από την Αναπληρώτρια Υπουργού που είχε ουσιαστικά την ευθύνη και στο χαρτοφυλάκιό της τη στοματική υγεία». 

    Γενικότερα υπάρχει ένα θέμα με τη στήριξη της οδοντιατρικής περίθαλψης στη χώρα μας. Προφανώς ένα ζήτημα είναι το κόστος. Ο κ. Δεβλιώτης δεν το υποτιμά ως πρόβλημα. Ωστόσο υπάρχει, όπως λέει τρόπος ουσιαστικής στήριξής της. «Το ότι η οδοντιατρική είναι μία ακριβή περίθαλψη, αυτό είναι κάτι defacto. Γι’ αυτό κι εμείς ρίξαμε κατά κάποιο τρόπο νερό στο κρασί μας και λέγαμε εδώ και πολλά χρόνια, υιοθετήσαμε δηλαδή την άποψη “τουλάχιστον χρηματοδοτήστε την πρόληψη η οποία είναι οικονομική, έστω σε παιδιά” και που πραγματικά βοηθά καθώς αποτελεί ένα είδος εμβολιασμού που αποτρέπει από την εμφάνιση σοβαρότερων προβλημάτων στοματικής υγείας στην μετέπειτα ενήλικη ζωή».

    «Η αλήθεια είναι, συνεχίζει ο κ. Δεβλιώτης, ότι και στην υπόλοιπη Ευρώπη η οδοντιατρική περίθαλψη, ακριβώς επειδή είναι ακριβή, δεν καλύπτεται πάρα πολύ όπως άλλες, ωστόσο η πρόληψη στα παιδιά καλύπτεται παντού. Στην Σκανδιναβία καλύπτονται μέχρι 21 ετών όλες οι οδοντιατρικές εργασίες, σε πολλές δε χώρες είναι υποχρεωτικές οι επισκέψεις στον οδοντίατρο κι εάν κάποιος δεν πηγαίνει, υπάρχουν ποινές, σταματά ή μειώνεται η κάλυψη. Στην Ιρλανδία καλύπτεται η οδοντιατρική περίθαλψη στους άνω των 70 ετών, στη Γαλλία υπάρχουν κανονικά συμβάσεις με τα ταμεία πια ενώ στη χώρα μας οι Οδοντίατροι δεν έχουμε καμία σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ. Δηλαδή δεν δίνει καθόλου χρήματα για την οδοντιατρική περίθαλψη. Δεν υπάρχει κοστολόγηση των οδοντιατρικών πράξεων με σημερινά κριτήρια παρά το γεγονός ότι έχει περάσει η κοστολόγηση που πρότεινε η ΕΟΟ από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ) και μάλιστα ομόφωνα».

    Δυστυχώς οι Έλληνες πληρώνουν από την τσέπη τους την οδοντιατρική περίθαλψή τους. Μετά τα μνημόνια αυτό έχει γίνει πια για μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού πολυτέλεια. Οι νέοι άνθρωποι βέβαια σήμερα δείχνουν κατά την προσωπική του εκτίμηση του κ. Δεβλιώτη, αρκετό ενδιαφέρον για τη στοματική τους υγεία πιο πολύ όμως εστιάζουν στην παράμετρο της αισθητικής.

    Στις μεγάλες ηλικίες υπάρχουν πολλά εξαχθέντα δόντια λόγω ακριβώς της ελλιπούς οδοντιατρικής φροντίδας. Μάλιστα στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος της ΕΟΟ τονίζει ότι «οκτώ δόντια στο στόμα και κάτω θεωρείται αναπηρία και το κράτος θα μπορούσε να βοηθήσει να καλύψουμε κι αυτές τις ευάλωτες ομάδες».

    Ανάγκη να ξεκαθαριστεί το τι μπορεί να διαθέσει ο ΕΟΠΥΥ

    Όπως προαναφέρθηκε, ο κ. Δεβλιώτης ζητά την άμεση έναρξη ενός ουσιαστικού θεσμικού διαλόγου και τη χάραξη μιας ολοκληρωμένης εθνικής στρατηγικής για τη στοματική υγεία, με επίκεντρο την πρόληψη, την ισότητα και το δημόσιο συμφέρον». Αυτό ωστόσο που ζητά ξεκάθαρα μέσα από το DailyPharmaNews είναι «να μας πουν κάποια στιγμή, επίσημα χείλη πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει ο ΕΟΠΥΥ για την Οδοντιατρική. Ανάλογα με το κονδύλι που θα διαθέσει μπορούμε εμείς να δώσουμε 2-3 πλάνα – πακέτα για να υπάρξει κάλυψη, εάν όχι πλήρης, έστω με συμμετοχή του ασθενούς στην οδοντιατρική περίθαλψη και πάντα υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, της υγείας των πολιτών. Εάν δεν γνωρίζουμε τι προτίθεται να δώσει η πολιτεία – ας είναι και λίγα και του χρόνου παραπάνω – θα μιλάμε απλώς για εκθέσεις ιδεών.   

    Διαβάστε επίσης:

    • Και επίσημα η αλλαγή φρουράς στον ΕΟΠΥΥ: Οι νέες ισορροπίες και τα στοιχήματα για τη διοίκηση του
    • Απάτη κατά του ΕΟΠΥΥ: Ηχηρή παρέμβαση από τον ΠΣΦ με φόντο το «αγκάθι» του clawback
    • Αντιπαράθεση ΠΦΣ και Συνδικαλιστών – Βαλτάς: Η στείρα λογική της άρνησης δεν προσφέρει στον κλάδο
    ΕΟΠΥΥ Οδοντιατρικές υπηρεσίες
    Share. Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp

    προσφατα αρθρα

    Βράβευση του προγράμματος «Υγεία για Όλους» για προληπτικές ιατρικές παρεμβάσεις σε κρατούμενους στην Κέρκυρα

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Συνεχίζεται η αυξητική τάση στη δωρεά οργάνων -14 μεταμοσχεύσεις τις τελευταίες ημέρες

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΗΠΑ: 19 θάνατοι αποδίδονται στον καύσωνα στο Νιου Τζέρζι

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Καστελλόριζο: Η παραίτηση των γιατρών που κατέληξε σε σύλληψη και το «χρονικό» μιας υγειονομικής κρίσης 

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παχυσαρκία: όταν η χρηματοδότηση τελειώνει, αλλά η νόσος παραμένει

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Η «ακτινογραφία» της Ιατρικής Ακριβείας: Γιατί οι βιοδείκτες είναι το κλειδί για την επιβίωση των ογκολογικών ασθενών

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ενδομητρίωση: η σιωπηλή νόσος που απειλεί τη γυναικεία γονιμότητα και οι σύγχρονες λύσεις

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Μητσοτάκης:  Αν η πίεση για ψυχρά χειρουργεία ανέβει πάλι, θα αναζητηθεί λύση με κρατικούς πόρους

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Γιώργος Καπετανάκης: Έχουν γίνει πολλά στον καρκίνο, δεν είναι όμως ακόμη στο βαθμό που θα θέλαμε ορατά

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Νέα εποχή στην ογκολογική φροντίδα στη Βόρεια Ελλάδα

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Μητσοτάκης: Υλοποιήσαμε την προεκλογική δέσμευσή μας ότι θα κάνουμε τη μεγαλύτερη παρέμβαση στις υποδομές του ΕΣΥ από συστάσεώς του

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ασφάλιστρα υγείας: Όταν οι αριθμοί λένε μια διαφορετική ιστορία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ενδοσκοπική καρδιοχειρουργική: Λιγότερο τραύμα, ταχύτερη ανάρρωση

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΠΣΕΥ/ΝΠΔΔ: Η μελέτη-ορόσημο για το εμβόλιο HPV ενισχύει το μήνυμα της πρόληψης

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Στρατηγική ενίσχυση της Pfizer Hellas στην ογκολογία με τη Χριστίνα Μιχαηλίδη στο «τιμόνι» της ιατρικής διεύθυνσης

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Γ. Κουτεντάκης: Η σημασία της καλής φυσικής κατάστασης στην αντιμετώπιση των υψηλών θερμοκρασιών

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πώς η βιοτεχνολογία ξαναγράφει το μέλλον της διατροφής: Μια Ελληνίδα πίσω από την παγκόσμια επανάσταση της βρώμης

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ιός Μπουντιμπούγκιο: Ξεκίνησαν οι κλινικές δοκιμές για τις πρώτες αποτελεσματικές θεραπείες

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    Μη χασετε
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Αθ. Δεβλιώτης: Πείτε μας τι ποσό μπορεί να δώσει ο ΕΟΠΥΥ για οδοντιατρική περίθαλψη, να σας κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις

    06/07/20268 Mins Read
    Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας μέσω του DailyPharmaNews στέλνει σαφές μήνυμα στην πολιτεία τονίζοντας ότι σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη, στη χώρα μας δεν υπάρχει ενδιαφέρον

    Βράβευση του προγράμματος «Υγεία για Όλους» για προληπτικές ιατρικές παρεμβάσεις σε κρατούμενους στην Κέρκυρα

    06/07/2026

    Συνεχίζεται η αυξητική τάση στη δωρεά οργάνων -14 μεταμοσχεύσεις τις τελευταίες ημέρες

    06/07/2026

    ΗΠΑ: 19 θάνατοι αποδίδονται στον καύσωνα στο Νιου Τζέρζι

    06/07/2026
    Ροη Ειδησεων
    • Αθ. Δεβλιώτης: Πείτε μας τι ποσό μπορεί να δώσει ο ΕΟΠΥΥ για οδοντιατρική περίθαλψη, να σας κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις
    • Βράβευση του προγράμματος «Υγεία για Όλους» για προληπτικές ιατρικές παρεμβάσεις σε κρατούμενους στην Κέρκυρα
    • Συνεχίζεται η αυξητική τάση στη δωρεά οργάνων -14 μεταμοσχεύσεις τις τελευταίες ημέρες
    • ΗΠΑ: 19 θάνατοι αποδίδονται στον καύσωνα στο Νιου Τζέρζι
    • Καστελλόριζο: Η παραίτηση των γιατρών που κατέληξε σε σύλληψη και το «χρονικό» μιας υγειονομικής κρίσης 
    Αναζητηση
    Μεινετε σε επαφη
    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Ταυτοτητα
    Ταυτοτητα

    Menu
    • Αρχική
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία
    © 2026 Dailypharmanews. Designed by Dailypharmanews.
    • Αρχική
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.