Close Menu
Dailypharmanews

    Εγγραφείτε στις ενημερώσεις

    Μάθετε τα τελευταία νέα για την υγεία.

    Σημαντικοτερα νεα

    Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ο 18χρονος μαθητής με συμπτώματα μηνιγγοεγκεφαλίτιδας – Δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς λέει ο ΕΟΔΥ

    20/05/2025

    Οστεοαρθρίτιδα: Τα προειδοποιητικά συμπτώματα της επώδυνης νόσου

    20/05/2025

    Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού – Επιβλαβές για την υγεία

    20/05/2025
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Dailypharmanews
    ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
    • Αρχικη
    • Nεα

      Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ο 18χρονος μαθητής με συμπτώματα μηνιγγοεγκεφαλίτιδας – Δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς λέει ο ΕΟΔΥ

      20/05/2025

      Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού – Επιβλαβές για την υγεία

      20/05/2025

      Κ. Χατζηδάκης: Προχωρά η αξιολόγηση των υπηρεσιών Υγείας από τους ασθενείς για πιο ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες

      20/05/2025

      Στο επίκεντρο συζητήσεων η ανάπτυξη των υπηρεσιών του ΠΑΓΝΗ

      20/05/2025

      Δεν έχουν τέλος οι παραιτήσεις στο ΕΣΥ – Φεύγει ο μοναδικός παιδίατρος της Ίου και εξηγεί τους λόγους

      20/05/2025
    • Επιστημονικα

      Τελευταίες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη – Νέα δεδομένα και αποτελεσματικές επιλογές

      20/05/2025

      Μικροπλαστικά σε υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα: Πώς απειλούν την υγεία του εγκέφαλου και την ψυχική ευεξία

      20/05/2025

      Αποφρακτική υπνική άπνοια: Πως επιδεινώνεται από την κλιματική αλλαγή

      19/05/2025

      Σωματική δραστηριότητα: Το κλειδί της μακροζωίας στις γυναίκες μετά από καρκίνο

      19/05/2025

      Έχετε υψηλή πίεση; Οι 4 τροφές που συνιστούν οι ειδικοί για να την μειώσετε

      19/05/2025
    • Πολιτικη Υγειας

      Η Ελλάδα επενδύει στη βιοϊατρική του αύριο: Συνάντηση υπουργείου Υγείας με κορυφαίες αμερικανικές εταιρείες

      20/05/2025

      Γεωργιάδης: Το Γ.Ν. Θηβών έχει 49% πληρότητα και της Λιβαδειάς 33,4%

      20/05/2025

      Έλλειμα για το ΕΣΥ η απουσία ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης στο νοσοκομειακό πλαίσιο

      16/05/2025

      Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη: «Η Ελλάδα μπορεί -αρκεί να επενδύσει στα δεδομένα της»

      16/05/2025

      Άδωνις Γεωργιάδης: «Αυτά είναι τα 14 νοσοκομεία που μέχρι 15 Ιουλίου θα έχουν το βραχιολάκι»

      16/05/2025
    • Ασθενεις

      Έλλειμα για το ΕΣΥ η απουσία ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης στο νοσοκομειακό πλαίσιο

      16/05/2025

      Τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους στο μικροσκόπιο: Οι ασθενείς ζητούν πρόσβαση χωρίς εμπόδια

      15/05/2025

      31χρονη γυναίκα πέθανε από σπάνια μορφή άνοιας – Τα προειδοποιητικά σημάδια που αγνόησε

      09/05/2025

      MOVE ON UP: Ένα ψηφιακό πρόγραμμα άσκησης για άτομα με Πάρκινσον

      08/05/2025

      Με καθυστέρηση δύο ετών, η πρόσβαση των Ελλήνων ασθενών στις θεραπείες

      30/04/2025
    • Καινοτομια

      Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου το πρώτο Κέντρο Αριστείας για καινοτόμες πρακτικές κλινικής τεκμηρίωσης

      10/04/2025

      Η νευροτεχνολογία του Elon Musk, ένα βήμα πίσω από την Κίνα

      31/03/2025

      Δ. Βαρτζόπουλος: Επικίνδυνη η τεχνητή νοημοσύνη, ειδικά σε τομείς όπως η ψυχιατρική

      31/03/2025

      Καινοτομία και Υγεία: Οι λύσεις βρίσκονται στο…διάστημα

      26/03/2025

      Έλενα Χουλιάρα: Το χρηματοδοτικό κενό στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά έχει υπερβεί το 1 δισ. ευρώ

      20/03/2025
    • Podcasts
    • Αφιερωματα
    ΕΓΓΡΑΦΗ
    Dailypharmanews
    Home » ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ » Νομοθετική ρύθμιση – κίνητρο για τον επαναπατρισμό γιατρών από τις ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
    Ομιλία-Μητσοτάκη-νομοθετική-ρύθμιση
    Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελετή απονομής των βραβείων «Prix Galien Greece 2025»
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Νομοθετική ρύθμιση – κίνητρο για τον επαναπατρισμό γιατρών από τις ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

    25/04/2025Updated:28/04/2025Δεν υπάρχουν Σχόλια7 Mins Read
    Listen to this article

    Μια ακόμη κοινή εμφάνιση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τη δεύτερη μετά την ματαίωση της επίσκεψής του στο υπουργείο Υγείας, πραγματοποίησε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο υπουργός Υγείας συνόδευσε τον πρωθυπουργό στην τελετή απονομής των βραβείων «Prix Galien Greece 2025», στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης από το υπουργείο Υγείας η οποία θα λειτουργήσει ως κίνητρο για τον επαναπατρισμό γιατρών από τις ΗΠΑ.

    Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα και θα διευκολύνει τον επαναπατρισμό των Ελλήνων και Ελληνίδων ιατρών από τις ΗΠΑ οι οποίοι αντιμετωπίζουν σήμερα μια περίπλοκη γραφειοκρατική διαδικασία για την αναγνώριση των σπουδών, της ειδικότητας και της εξειδίκευσης που έχουν ολοκληρώσει στα αμερικανικά πανεπιστήμια.

    Ειδικότερα, με τη νέα νομοθετική ρύθμιση επιλύεται το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα εξειδίκευσης που αποκτήθηκε στις ΗΠΑ από Έλληνες ιατρούς, στους οποίους θα παρέχεται πλέον η δυνατότητα να αναγνωρίσουν αυτομάτως την αποκτηθείσα στις ΗΠΑ ιατρική ειδικότητα και εξειδίκευση με αίτηση τους στον ΠΙΣ.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του επισήμανε πως πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία και ανοίγει με αυτόν τον τρόπο ένας δρόμος επαναπατρισμού έμψυχου δυναμικού, διακεκριμένων επιστημόνων, από τις Ηνωμένες Πολιτείες που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας και να στηρίξουν και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

    «Και θέλουμε οι επιστήμονες να μπορούν να δουν το μέλλον τους στην πατρίδα μας, αναζητώντας ποιότητα ζωής την οποία αναμφισβήτητα προσφέρει η πατρίδα μας, δίπλα, όμως, στην επαγγελματική τους φιλοδοξία και συνδυάζοντας τους δικούς τους προσωπικούς στόχους με τη συλλογική ευημερία της χώρας», τόνισε.

    Η χθεσινή κοινή εμφάνιση Μητσοτάκη – Γεωργιάδη ήταν η δεύτερη μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Τζάνειο νοσοκομείο στις 11 Απριλίου, όπου είχε ξεναγηθεί στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ιδρύματος και τις αναβαθμισμένες μονάδες νευροχειρουργικής, χειρουργικής και παθολογικής.

    Όπως είναι γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ματαιώσει την επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας στα τέλη Μαρτίου κίνηση η οποία είχε ερμηνευθεί ως ένδειξη δυσφορίας για τις δηλώσεις Γεωργιάδη ότι θα πρέπει να γίνουν αυξήσεις σε όλους τους ένστολους και όχι μόνο στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Έκτοτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών, την ΑΑΔΕ, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και σήμερα Παρασκευή (25/4) στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.  

    Παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Υγείας δεν έχει ακόμη επαναπροσδιοριστεί, πολλοί εκτιμούσαν, με αφορμή τις χθεσινές ανακοινώσεις Μητσοτάκη και την κοινή εμφάνιση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ότι τα σύννεφα στις σχέσεις των δύο ανδρών έχουν… διαλυθεί. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς στις πολιτικές που ακολουθεί το υπουργείο στον τομέα της πρόληψης, για την αύξηση των κλινικών μελετών, την πρόθεση να ιδρυθεί Ταμείο Καινοτομίας, τα σχέδια για την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης αλλά και το επενδυτικό clawback.

    Ο ρόλος της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας στην ΕΕ

    Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως τα βραβεία «Prix Galien Greece 2025» είναι γιορτή η οποία τιμά την ελληνική και τη διεθνή φαρμακοβιομηχανία και κυρίως τους πρωτοπόρους στην ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών στη δημόσια υγεία.

    «Είναι ένας τομέας στον οποίο η χώρα μας φιλοδοξεί να γίνει ένας δυναμικός κόμβος στην ευρύτερη περιοχή μας. Μην ξεχνάμε ότι εδώ φιλοξενούνται 45 από τα 400 εργοστάσια φαρμάκων της Ευρώπης, παράγουμε σχεδόν το 10% των συνολικών σκευασμάτων της. Και σε εθνικό επίπεδο αυτό σημαίνει ότι οι ανάγκες των Ελλήνων ασθενών καλύπτονται σε ποσοστό άνω του 60%, ενώ ταυτόχρονα υπηρετείται και η ζήτηση στις αγορές και άλλων κρατών μελών», σημείωσε.

    Επισήμανε πως η ευρωπαϊκή αυτονομία δεν παύει να αποτελεί ένα κρίσιμο ζητούμενο στον συγκεκριμένο χώρο.

    «Γι’ αυτό, άλλωστε, τόσο οι ελληνικές όσο και οι πολυεθνικές εταιρείες οφείλουν τώρα να εντείνουν τις προσπάθειές τους με νέες επενδύσεις, με περισσότερα ερευνητικά κέντρα. Από την πλευρά της, η πολιτεία δίνει με τη σειρά της το δικό της «παρών», καταπολεμώντας τη γραφειοκρατία, μειώνοντας τα φορολογικά βάρη, δίνοντας σημαντικά πρόσθετα κίνητρα για επενδύσεις, όπως το επενδυτικό clawback το οποίο απεδείχθη εξαιρετικά επιτυχημένο. Σκοπός μας να κατευθύνουμε περισσότερους πόρους στην παραγωγή, την έρευνα, στις κλινικές μελέτες. Και όλα αυτά απέφεραν μέχρι στιγμής επενδυτικές πρωτοβουλίες κοντά στα 1,5 δισ. ευρώ. Είναι, δηλαδή, πρωτοβουλίες με ένα ορατό αποτύπωμα στην επιστημονική κοινότητα και με πολλαπλάσιο αντίκτυπο τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνία», συνέχισε.

    Δημιουργήθηκαν 10 νέα εργοστάσια, 14 νέα ερευνητικά κέντρα

    Ανέφερε, επίσης, πως δεν είναι τυχαίο ότι στη φαρμακοβιομηχανία στην πατρίδα μας, εργάζονται σήμερα πολλά μυαλά τα οποία διέπρεψαν στο εξωτερικό και επαναπατρίστηκαν, ειδικά τα τελευταία χρόνια, «και αυτό ακριβώς επιδιώκουμε να συμβεί και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

    Επισήμανε δε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια δημιουργήθηκαν 10 νέα εργοστάσια, 14 νέα ερευνητικά κέντρα, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα νέο παραγωγικό πλέγμα που θα προσφέρει ολοένα και μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στον τόπο.

    Η Υγεία και τα ΑΙ Factories

    «Αθόρυβα, άλλωστε, τα βήματα που γίνονται είναι πολλά. Μην ξεχνάτε ότι ένα από τα επτά πρώτα ευρωπαϊκά ΑΙ Factories κατασκευάζεται σήμερα που μιλάμε στο Λαύριο, με επίκεντρο τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλος». Είναι μία κρίσιμη υποδομή, η οποία μπορεί να στηρίξει σημαντική έρευνα συσχετιζόμενη με την τεχνητή νοημοσύνη σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως στον τομέα της υγείας, ο οποίος έχει εντοπιστεί και από την Εθνική Στρατηγική Τεχνητής Νοημοσύνης ως ένας από τους τομείς στον οποίον η χώρα μας μπορεί πραγματικά να πρωτοπορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς έχουμε στη διάθεσή μας εξαιρετικά χρήσιμα και καλά οργανωμένα δεδομένα, τα οποία βρίσκονται στην καρδιά όλων των νέων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης οι οποίες θα αναπτυχθούν γύρω από την υγεία», ανέφερε και πρόσθεσε: «Και θα έλεγα ότι είναι και μια πρόσθετη γέφυρα συνεργασίας, αυτή ακριβώς η δημόσια υποδομή, μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, που θα ξεκλειδώσει τελικά τη δυνατότητά μας να παρέχουμε καλύτερα φάρμακα, καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες, αναδεικνύοντας, όμως, παράλληλα την Ελλάδα σε ένα ευρωπαϊκό, γιατί όχι σε ένα παγκόσμιο κέντρο καινοτομίας».

    Ο ρόλος του Ταμείου Καινοτομίας για τα νέα φάρμακα

    Ο πρωθυπουργός είπε, επιπλέον, πως το φάρμακο ασφαλώς και δεν μπορεί να αποτελεί ένα ακόμα προϊόν ανάμεσα στα άλλα ή απλά μόνο μία οικονομική ευκαιρία κέρδους, αλλά είναι πολλά περισσότερα. «Το ζείτε καθημερινά και πρώτα και πάνω απ’ όλα το ζουν αυτοί που το χρειάζονται περισσότερο. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να συντονίζουμε τις δράσεις μας, Υπουργείο, ΕΟΠΥΥ, ΕΟΦ, βιομηχανία, ενώσεις ασθενών, τις οποίες έχουμε στηρίξει και τις οποίες πιστεύουμε πολύ, με κοινή επιδίωξη μια τριετή συμφωνία-πλαίσιο που θα εξασφαλίζει το αυτονόητο: σε κάθε πολίτη πρόσβαση στο κατάλληλο σκεύασμα στην καλύτερη δυνατή τιμή, είτε μιλάμε για πρωτότυπα είτε μιλάμε για γενόσημα, ώστε να εξασφαλίζονται πόροι οι οποίοι να μπορούν να διατεθούν στις ακριβές θεραπείες οι οποίες έρχονται και τις οποίες συμπολίτες μας τις χρειάζονται σήμερα», ανέφερε.

    Και επισήμανε: «Και πρέπει να σας πω ότι ήδη εξετάζεται και από το Υπουργείο η ίδρυση ενός Ταμείου Καινοτομίας που θα διευκολύνει τη μεταβατική αποζημίωση για νέα φάρμακα, προκειμένου αυτά να μπορούν να μπαίνουν ταχύτερα στη λίστα. Μια κίνηση, βέβαια, παράλληλη με τις βελτιώσεις που απαιτούνται ακόμα τόσο στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ όσο και στην κατ’ οίκον παράδοση, η οποία ξεκινάει σύντομα».

    Να δούμε τις ευκαιρίας για επενδύσεις

    Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως η βιομηχανία φαρμάκου αποτελεί έναν κλάδο με ιδιαίτερη δυναμική, ειδικά για την πατρίδα μας, καθώς διαθέτουμε σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που μας καθιστούν διεθνώς ανταγωνιστικούς. «Ιδιαίτερα, μάλιστα, σε μία συγκυρία κατά την οποία και στην Ευρώπη αλλά και στην πατρίδα μας συνειδητοποιούμε ότι είναι μονόδρομος τολμηρές αλλαγές, προκειμένου να διατηρήσουμε και κυρίως να βελτιώσουμε την παρουσία μας σε παγκόσμιες αγορές. Όσο, όμως, και αν η αβεβαιότητα σχετικά με τις διεθνείς εμπορικές σχέσεις μπορεί να γεννά μία τάση προς αδράνεια, είναι γεγονός ότι κάθε τέτοια αναδιάταξη γεννά και σημαντικές ευκαιρίες. Οφείλουμε, λοιπόν, να δούμε πώς θα προσελκύσουμε στην Ευρώπη αλλά ιδίως στην πατρίδα μας, ταλέντα, επενδύσεις, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία πρωτοπορώντας στον τομέα των βιοεπιστημών, στην έρευνα, στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων, για να φτάσουμε τελικά στην παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στους πολίτες», τόνισε καταλήγοντας.

    Διαβάστε επίσης:

    • Επενδύσεις 50δισεκ. από τη Roche στις ΗΠΑ
    • Μητσοτάκης: Χτίζουμε βήμα -βήμα ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας
    • Αναβλήθηκε ξανά η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Υπουργείο Υγείας – Όλο το παρασκήνιο
    επενδύσεις καινοτόμα φάρμακα κίνητρα Κυριάκος Μητσοτάκης τεχνητή νοημοσύνη

    προσφατα αρθρα

    Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ο 18χρονος μαθητής με συμπτώματα μηνιγγοεγκεφαλίτιδας – Δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς λέει ο ΕΟΔΥ

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού – Επιβλαβές για την υγεία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κ. Χατζηδάκης: Προχωρά η αξιολόγηση των υπηρεσιών Υγείας από τους ασθενείς για πιο ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Στο επίκεντρο συζητήσεων η ανάπτυξη των υπηρεσιών του ΠΑΓΝΗ

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δεν έχουν τέλος οι παραιτήσεις στο ΕΣΥ – Φεύγει ο μοναδικός παιδίατρος της Ίου και εξηγεί τους λόγους

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τα υπονοούμενα του Τραμπ για την υγεία του Μπάιντεν

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Εικόνες ντροπής στο Νοσοκομείο του Ρίου – Γέμισαν με λύματα αποχέτευσης οι θάλαμοι στην Παιδιατρική Κλινική

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Καμπανάκι κινδύνου για υπερσυνταγογράφηση φαρμακευτικής κάνναβης από τον Π.Φ.Σ

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Η Ελλάδα επενδύει στη βιοϊατρική του αύριο: Συνάντηση υπουργείου Υγείας με κορυφαίες αμερικανικές εταιρείες

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ο ΠΟΥ καλεί τα κράτη μέλη του να εγκρίνουν τη συμφωνία κατά των πανδημιών

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Μεταμόσχευση ήπατος από ζώντα δότη στο Λαϊκό – Τι είναι το πρωτοποριακό ρομποτικό σύστημα Da Vinci

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Εθνική Ασφαλιστική: Ανακαλεί τις τροποποιήσεις στα ασφαλιστήρια συμβόλαια Υγείας

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Γεωργιάδης: Το Γ.Ν. Θηβών έχει 49% πληρότητα και της Λιβαδειάς 33,4%

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Προσοχή σε τσάι που προωθείται για απώλεια βάρους!

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κλινικές Μελέτες: Ελπίδα για τους ασθενείς, μοχλός ανάπτυξης για τη χώρα

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Έκρηξη βόμβας μπροστά σε κλινική στην Καλιφόρνια-Νεκρός ο βομβιστής

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ρόδος χωρίς Νευροχειρουργούς; Στο «κόκκινο» η Κλινική, «πυρά» κατά κυβέρνησης για εγκατάλειψη της νησιωτικής υγείας

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    «Ευαγγελισμός»: Νέα εποχή με την ανακαίνιση του 8ου ορόφου στο κτίριο «Πατέρα»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    Μη χασετε
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ο 18χρονος μαθητής με συμπτώματα μηνιγγοεγκεφαλίτιδας – Δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς λέει ο ΕΟΔΥ

    20/05/20253 Mins Read

    Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» νοσηλεύεται από το πρωί της Τρίτης, 20…

    Οστεοαρθρίτιδα: Τα προειδοποιητικά συμπτώματα της επώδυνης νόσου

    20/05/2025

    Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού – Επιβλαβές για την υγεία

    20/05/2025

    Κ. Χατζηδάκης: Προχωρά η αξιολόγηση των υπηρεσιών Υγείας από τους ασθενείς για πιο ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες

    20/05/2025
    Ροη Ειδησεων
    • Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ο 18χρονος μαθητής με συμπτώματα μηνιγγοεγκεφαλίτιδας – Δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς λέει ο ΕΟΔΥ
    • Οστεοαρθρίτιδα: Τα προειδοποιητικά συμπτώματα της επώδυνης νόσου
    • Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού – Επιβλαβές για την υγεία
    • Κ. Χατζηδάκης: Προχωρά η αξιολόγηση των υπηρεσιών Υγείας από τους ασθενείς για πιο ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες
    • ΦΥΚ: Η διακίνηση 70.000 συνταγών ανά μήνα, ο τελικός στόχος που προωθεί το Υπουργείο Υγείας
    Αναζητηση
    Μεινετε σε επαφη
    • Facebook
    • YouTube
    • Vimeo
    • LinkedIn
    Ταυτοτητα
    Ταυτοτητα

    Menu
    • Αρχική
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία
    © 2025 Dailypharmanews. Designed by Dailypharmanews.
    • Αρχική
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.