Close Menu
Dailypharmanews

    Εγγραφείτε στις ενημερώσεις

    Μάθετε τα τελευταία νέα για την υγεία.

    Σημαντικοτερα νεα

    «Πόλεμος» τιμών στα GLP-1: Η Hims «ταράζει» την αγορά με χάπι των 49 δολαρίων

    06/02/2026

    ΕΛΣΤΑΤ: Σχεδόν ένας στους τέσσερις θανάτους στην Ελλάδα οφείλεται σε νεοπλάσματα

    06/02/2026

    Εμβόλιο HPV: Ανοίγει ο δρόμος για λιγότερα τεστ Παπ

    06/02/2026
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Dailypharmanews
    ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
    • Αρχικη
    • Nεα

      «Πόλεμος» τιμών στα GLP-1: Η Hims «ταράζει» την αγορά με χάπι των 49 δολαρίων

      06/02/2026

      ΕΛΣΤΑΤ: Σχεδόν ένας στους τέσσερις θανάτους στην Ελλάδα οφείλεται σε νεοπλάσματα

      06/02/2026

      Εμβόλιο HPV: Ανοίγει ο δρόμος για λιγότερα τεστ Παπ

      06/02/2026

      IMCAS2026: Νέα προϊόντα, fillers και η μετάβαση από το anti‑aging στο skin‑longevity

      06/02/2026

      Μ. Θεμιστοκλέους: Προχωράμε άμεσα σε νέες προσλήψεις στο ΕΣΥ

      06/02/2026
    • Επιστημονικα

      Εμβόλιο HPV: Ανοίγει ο δρόμος για λιγότερα τεστ Παπ

      06/02/2026

      Έρευνα αποκαλύπτει ότι οι κάτοικοι της Μέσα Μάνης αποτελούν μια μοναδική γενετική «νησίδα» στην Ευρώπη

      04/02/2026

      Η Χειρουργική Ογκολογία ως αιχμή του δόρατος στη μάχη για την επιβίωση

      03/02/2026

      Ισπανία: Ιστορική μεταμόσχευση προσώπου από δωρήτρια που επέλεξε την υποβοηθούμενη ευθανασία

      03/02/2026

      Κληρονομικό Αγγειοοίδημα: Πράσινο φως από την ΕΕ για την πρώτη RNA θεραπεία για την πρόληψη των κρίσεων

      02/02/2026
    • Πολιτικη Υγειας

      Μ. Θεμιστοκλέους: Προχωράμε άμεσα σε νέες προσλήψεις στο ΕΣΥ

      06/02/2026

      Ειρ. Αγαπηδάκη: Η πρόληψη σώζει ζωές – Το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» αλλάζει τον τρόπο που προστατεύουμε την υγεία μας

      05/02/2026

      Υπουργείο Υγείας: πρόληψη μπροστά, στελέχωση με «ιεράρχηση», φάρμακο σε πιο σφιχτό πλαίσιο

      05/02/2026

      Χαιρετισμός του Ά. Γεωργιάδη σε Ημερίδα του ΕΟΦ – Αναφέρθηκε στον κρίσιμο ρόλο του στη φαρμακευτική πολιτική

      04/02/2026

      Από τον Φάκελο στο Smartphone: Η ψηφιακή «επανάσταση» στην Ογκολογία και οι νέες υποδομές του 2026

      04/02/2026
    • Ασθενεις

      Χρόνια δυσκοιλιότητα: Οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπισή της μέσω της διατροφής

      14/12/2025

      Triplex καρδιάς: Πότε είναι αναγκαίο – Ποια καρδιακά προβλήματα εντοπίζει

      29/11/2025

      Παιδικός διαβήτης: Σε ποια ηλικία εμφανίζεται – Ποια συμπτώματα εκδηλώνει

      23/11/2025

      Πεπτικό έλκος: Τα προειδοποιητικά συμπτώματα – Πότε γίνεται επικίνδυνο

      22/11/2025

      Μαγνητική τομογραφία καρδιάς: Σε ποιες περιπτώσεις τη συστήνουν οι γιατροί

      15/11/2025
    • Καινοτομια

      Hepatrat: Ευρωπαϊκή πατέντα για τη συμβολή του σε ασθενείς με λιπώδες ήπαρ

      04/02/2026

      Στρατηγική συνεργασία LAMDA Development- Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου Healthcare Park

      18/12/2025

      BeeAutism: Οι Μέλισσες δημιουργούν για ένα γλυκό σκοπό

      16/12/2025

      Από τους εμφυτεύσιμους καταγραφείς καρδιακού ρυθμού στα wearables

      05/11/2025

      Νέα έκδοχα – νέος ορίζοντας: Τα «αόρατα» συστατικά που μπορεί να απογειώσουν την καινοτομία στα φάρμακα

      28/10/2025
    • Podcasts
    • Αφιερωματα
    ΕΓΓΡΑΦΗ
    Dailypharmanews
    Home » Φαρμακειο » Άδ. Γεωργιάδης για φαρμακεία: Μεγάλος σύμμαχος μη επαρκώς  αξιοποιημένος
    Φαρμακειο

    Άδ. Γεωργιάδης για φαρμακεία: Μεγάλος σύμμαχος μη επαρκώς  αξιοποιημένος

    19/05/2025Updated:20/05/20257 Mins Read
    Facebook Twitter WhatsApp
    Γεωργιάδης-για-φαρμακεία
    Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
    Listen to this article

    Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, η Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης και η Ένωση Ασθενών Ελλάδα, παρουσία του Υπουργού Υγείας προχώρησαν στην υπογραφή Μνημονίων Σύμπραξης και Συνεργασίας δίνοντας νέες δυνατότητες προώθησης της πρόληψης για θέματα υγείας στη χώρα μας, κάτι που όπως φαίνεται από τα όσα ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, είναι πλέον στρατηγικός στόχος της πολιτικής του ηγεσίας.

    Από τον Χαράλαμπο Πετρόχειλο

    «Είμαι εδώ για να πιστοποιήσω θεσμικά με την παρουσία μου τη σημασία που δίνει το Υπουργείο Υγείας στην υπογραφή τέτοιων Μνημονίων Συνεργασίας. Δεν είναι το πρώτο που υπογράφει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (σ.σ. ) αλλά παραμένει πολύ σημαντική αυτή η πρωτοβουλία και θέλω να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες γι’ αυτήν την πρωτοβουλία».

    Ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι μετά την ολοκλήρωση ορισμένων μεγάλων αλλαγών που προωθεί αυτήν την περίοδο το Υπουργείο Υγείας, όπως το θέμα του ηλεκτρονικού φακέλου Υγείας, της διαχείρισης των Επειγόντων Περιστατικών κτλ «θα πάμε στο επόμενο μεγάλο σχέδιο που έχουμε και που είναι το πως θα εμπλέξουμε πολύ πιο ενεργά τα φαρμακεία στην πρόληψη».

    Χαρακτηριστικά του τρόπου που ο Υπουργός Υγείας αντιμετωπίζει τον φαρμακοποιό είναι τα όσα ανέφερε στο χαιρετισμό: «Καμιά φορά μπερδευόμασταν ότι ο φαρμακοποιός είναι ένας έμπορος που βρίσκεται σ’ ένα μαγαζί και του λες φέρε μας αυτό το κουτί (…). Δεν είναι αυτό το πράγμα ο φαρμακοποιός. Έχει κοπιάσει πάρα πολύ για να μπει στο πανεπιστήμιο γιατί για να μπεις στη φαρμακευτική σχολή πρέπει να γράψεις σχεδόν άριστα. Έχει κοπιάσει πάρα πολύ για να πάρει πτυχίο. Έχει αποκτήσει εξαιρετικά εξειδικευμένες γνώσεις. Τα φάρμακα πληθύνονται, οι αλληλεπιδράσεις τους είναι περισσότερο επικίνδυνες και η μακροχρόνια χρήση τους χρειάζεται μεγαλύτερη παρακολούθηση. Αυτό δεν μπορούμε πάντα να το παρέχουμε μέσα από τη δική μας πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας από τα κέντρα υγείας και τους προσωπικούς γιατρούς και πρέπει να εμπλέξουμε, ιδιαίτερα μέσα από τη δυνατότητα που μας δίνει πλέον η τηλε-ιατρική τα φαρμακείο ως ένα πραγματικό συμπληρωματικό δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ελλάδα. Προσέξτε για να μην παρεξηγηθώ, Δεν καταργούμε τον γιατρό. Άλλη η δουλειά του γιατρού προφανώς. Άλλα έχουμε σε κάθε περιοχή της χώρας, χώρους όπου μέσα σε αυτούς επιστήμονες μπορούν να προειδοποιήσουν για τα βασικά έναν ασθενή, να τον ενημερώσουν σωστά και με σωστή καθοδήγηση από γιατρούς όπως λόγου χάρη από την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης ή την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία με το μνημόνιο που έχουν υπογράψει ή και από άλλες ιατρικές εταιρείες –γιατί φαντάζομαι κύριε πρόεδρε του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, αυτό θα το επεκτείνετε- να μπορέσουμε να ενισχύσουμε αυτούς τους δύο χώρους. Αυτό θα είναι προς μεγάλο όφελος των ασθενών και δεν σας κρύβω πως στο σχέδιο μας για την παροχή τηλε-ιατρικής έχουμε συμπεριλάβει τα φαρμακεία».

    Καταλήγοντας τόνισε πως «αντιλαμβάνομαι πλήρως πως τα φαρμακεία είναι ένας μεγάλος σύμμαχος, όχι επαρκώς αξιοποιημένος από την ελληνική πολιτεία μέχρι σήμερα. Το τονίζω αυτό: όχι επαρκώς αξιοποιημένος και πρέπει στη νέα εποχή που ξημερώνει να ενισχύσουμε αυτήν τη συνεργασία μεταξύ του ιατρικού κόσμου, του υπουργείου, των φαρμακοποιών και των εκπροσώπων των ασθενών. Αυτό που κάνουμε σήμερα δηλαδή. Γιατί ο τελικός μας στόχος είναι ο ασθενής να λαμβάνει καλές υπηρεσίες».

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Απόστολος Βαλτάς, σημείωσε ότι η υπογραφή αυτών των Μνημονίων σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, με στόχο την ενίσχυση της πρόληψης και της ευαισθητοποίησης, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και την προαγωγή της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα.

    Τα μνημόνια προβλέπουν κοινές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, εκπαιδευτικά προγράμματα για φαρμακοποιούς, επαγγελματίες υγείας και ενέργειες υποστήριξης των ασθενών στην προσήλωση στη φαρμακευτική αγωγή και την βέλτιστη διαχείριση των ασθενειών.

    Η υπογραφή των συμφωνιών πραγματοποιήθηκε παρουσία, όπως προαναφέρθηκε, του Υπουργού Υγείας κ. Γεωργιάδη, του Πρόεδρου του ΠΦΣ, κ. Απόστολου Βαλτά, της Α’ Αντιπροέδρου της ΕΝ.ΑΣ.ΕΛ, κας Κατερίνας Κουτσογιάννη και του Πρόεδρου της ΕΕΥ, κ. Κωνσταντίνου Τσιούφη επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους για μια μακροχρόνια και ουσιαστική συνεργασία προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

    Υπέρταση-Φαρμακείο
    Από αριστερά: Η Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΝ.ΑΣ.ΕΛ., Κατερίνα Κουτσογιάννη, ο Πρόεδρος του ΠΦΣ, Απόστολος Βαλτάς, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος της ΕΕΥ, Καθηγητής Καρδιολογίας, Κωνσταντίνος Τσιούφης

    Κοινές Δράσεις με την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης

    • Συνεργατικές Πρωτοβουλίες: Η ΕΕΥ και ο ΠΦΣ θα συνεργαστούν σε έργα που θα στοχεύουν στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για την υπέρταση, την εκπαίδευση του κοινού για τους κινδύνους της και την εξασφάλιση καλύτερης διαχείρισης της πάθησης.
    • Ενισχυμένη Εκπαίδευση για τους Φαρμακοποιούς: Οι φαρμακοποιοί θα λάβουν εξειδικευμένη εκπαίδευση από την ΕΕΥ  για την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης, την ενημέρωση των ασθενών και τα τελευταία πρωτόκολλα θεραπείας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαδραματίσουν σημαντικότερο ρόλο στη διαχείριση της υπέρτασης.
    • Δημόσιες Εκστρατείες Ευαισθητοποίησης: Από κοινού θα αναληφθούν πρωτοβουλίες για τη διεξαγωγή εθνικών εκστρατειών για την ενημέρωση σχετικά με τους κινδύνους της υπέρτασης, την προώθηση τακτικών ελέγχων αρτηριακής πίεσης και την ενθάρρυνση αλλαγών στον τρόπο ζωής.
    • Έρευνα και Ανταλλαγή Δεδομένων: Οι δύο οργανισμοί θα συνεργαστούν σε έρευνες που σχετίζονται με την υπέρταση, ανταλλάσσοντας δεδομένα και γνώσεις για τη βελτίωση των κλινικών αποτελεσμάτων των ασθενών σε όλη τη χώρα.
    • Υποστήριξη Πολιτικών: Το μνημόνιο τονίζει την ανάγκη για υπεράσπιση πολιτικών που θα επιτρέπουν τη βελτιωμένη πρόσβαση σε θεραπείες, φάρμακα και πόρους υγειονομικής περίθαλψης για τους ανθρώπους που ζουν με υπέρταση.

    Κοινές Δράσεις με την Ένωση Ασθενών Ελλάδας

    • Σύμπραξη σε δράσεις με σκοπό την απρόσκοπτη πρόσβαση των Ελλήνων ασθενών σε φάρμακα (καινοτόμα φάρμακα, ελλείψεις φαρμάκων κλπ.)
    • Εκπαίδευση και ενδυνάμωση των φροντιστών για την καλύτερη υποστήριξη των ασθενών.
    • Σχεδιασμός και η υλοποίηση εξειδικευμένων προγραμμάτων σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με την υγεία.
    • Προώθηση της διάθεσης και διενέργειας αυτοδιαγνωστικών ταχέων ελέγχων μέσω των φαρμακείων ως μέτρο πρόληψης.
    • Συνεργασία στην ενίσχυση της φαρμακοεπαγρύπνησης για τη διασφάλιση της ασφαλούς χρήσης φαρμάκων.

    Ο κ. Βαλτάς ανέφερε ότι «με τη συνεργασία αυτή, θέλουμε να βελτιώσουμε τη φαρμακευτική φροντίδα και να προωθήσουμε την πρόληψη μέσα από την ενεργή συμμετοχή των φαρμακοποιών. Η ενίσχυση της πρόσβασης στα φάρμακα και η εκπαίδευση των ασθενών είναι προτεραιότητες για όλους μας. Σε αυτό μας τον κοινό σκοπό με προφανή τα οφέλη για την Δημόσια Υγεία αλλά και την βελτίωση της υγείας και την ποιότητα ζωής των πολιτών, επιθυμούμε να έχουμε αρωγούς όλους τους επαγγελματίες υγείας».

    Ο κ. Κωνσταντίνος Τσιούφης, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης, Καθηγητής Καρδιολογίας ΕΚΠΑ και πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης σημείωσε ότι «η συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο σηματοδοτεί μια καθοριστική στιγμή στις προσπάθειές μας να αντιμετωπίσουμε την υπέρταση ως πρόβλημα δημόσιας υγείας στην Ελλάδα. Μέσα από την αξιοποίηση της άμεσης προσβασιμότητας των ασθενών στο φαρμακείο και της εξειδίκευσης των φαρμακοποιών και της αφοσιωμένης δουλειάς των επαγγελματιών υγείας μαζί με τη υποστήριξη της πολιτείας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι ασθενείς θα λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και θεραπεία. Η Εθνική στρατηγική της Ελληνικής εταιρείας υπέρτασης για τη πενταετία 2025-2030 είναι πρώτον, να γινει μέτρηση της πίεσης σε όλους τους ενήλικες Ελληνες και δεύτερον, το 70% τουλάχιστον των υπερτασικών να έχουν ρυθμισμένη τη πίεση τους κάτω των 140/90 mmHg. H επίτευξη αυτών των στόχων θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην μείωση των εμφραγμάτων, των  αγγειακών εγκεφαλικών  επεισοδίων, της καρδιακής ανεπάρκειας  και της νεφρικής ανεπάρκειας  και στη  υγεία του πληθυσμού σε εθνικό επίπεδο».

    Τέλος η κ. Κατερίνα Κουτσογιάννη, Α’ Αντιπρόεδρος Ένωσης Ασθενών Ελλάδας δήλωσε: «Σήμερα δεν υπογράφουμε απλώς ένα Μνημόνιο Συνεργασίας. Κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά μας: ένα σύστημα υγείας που λειτουργεί με βάση τις ανάγκες των ασθενών. Η συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο αποτελεί ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Οι φαρμακοποιοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον πολίτη, με τεχνογνωσία και αίσθημα ευθύνης. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των ασθενών, με δράσεις που προάγουν την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ασφαλή χρήση των φαρμάκων. Η πραγματική αλλαγή έρχεται μέσα από τη συνεργασία όλων – Πολιτείας, φορέων, επιστημόνων και επαγγελματιών υγείας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά».

    Κάλεσμα προς την Πολιτεία και τους Φορείς

    Οι εκπρόσωποι και των τριών φορέων ζήτησαν από την Πολιτεία «να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία. Οι φαρμακοποιοί και οι επαγγελματίες υγείας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας για καλύτερη φροντίδα και πρόληψη. Από την άλλη πλευρά οι Ενώσεις των Ασθενών αποτελούν τον απαραίτητο συνδετικό κρίκο σε αυτή την Σύμπραξη για την Υγεία.  Η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και προσβάσιμου συστήματος υγείας».

    Άδωνις Γεωργιάδης Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης Ένωση Ασθενών Ελλάδας Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ΠΦΣ Υπέρταση
    Share. Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp

    προσφατα αρθρα

    Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει από τις 16/2 η διάθεση των ΦΥΚ από τα ιδιωτικά φαρμακεία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ετοιμάζεται εργαλείο για online παρακολούθηση της πορείας φακέλων αξιολόγησης φαρμάκων

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Χαιρετισμός του Ά. Γεωργιάδη σε Ημερίδα του ΕΟΦ – Αναφέρθηκε στον κρίσιμο ρόλο του στη φαρμακευτική πολιτική

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Επιμένουν στις κινητοποιήσεις οι Σύλλογοι Μαιών παρά τις διαβεβαιώσεις του Α. Γεωργιάδη ότι  τίποτα δεν αλλάζει στο καθηκοντολόγιό τους

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πως τα γραπτά μηνύματα μπορούν να βοηθήσουν τον φαρμακοποιό να πετύχει προσκόλληση του ασθενή στη θεραπεία

    Φαρμακειο

    Παρέμβαση Γεωργιάδη για το Καθηκοντολόγιο Μαιών μετά τις αντιδράσεις του κλάδου

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Γεωργιάδης: Η Θεσσαλονίκη εξελίσσεται στην πρωτεύουσα της Υγείας της Ελλάδας

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Στο παρά 5’ απετράπη απόφαση του ΠΦΣ για άρση της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους ΥΠΕΘΑ

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    «Στροφή στην πρόληψη στην Υγεία: SMS για νεφρική δυσλειτουργία και 5.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δ. Μακριδάκη: Απογοήτευση για την αντιμετώπιση του θέματος των προσλήψεων νοσοκομειακών φαρμακοποιών

    Φαρμακειο

    Ποιος είναι ο ρόλος του φαρμακοποιού σήμερα που ο ασθενής πρωταγωνιστεί στη φροντίδα της υγείας του;

    Φαρμακειο

    Γιατί οι φαρμακοποιοί πιστεύουν ότι το φαρμακείο θα επικρατήσει ως κανάλι διάθεσης των ΦΥΚ

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Αδ. Γεωργιάδης για τα οδοιπορικά των νεφροπαθών στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Γεωργιάδης για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: Δεν κινδυνεύει η ζωή των τριών τραυματιών

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Διανυκτέρευση φαρμακείων: Πως λειτουργεί στην υπόλοιπη Ευρώπη και πως αποζημιώνεται ως υπηρεσία

    Φαρμακειο

    Άδωνις Γεωργιάδης: Το «ιταλικό μοντέλο» στα φάρμακα και η μεγάλη ανατροπή στις αμοιβές των γιατρών του ΕΟΠΥΥ

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Έρχεται αποζημίωση της υπηρεσίας Διανυκτερεύσεων για τους φαρμακοποιούς

    Φαρμακειο

    Που δίνει έμφαση το νέο εγχειρίδιο της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας για τη φαρμακευτική εκπαίδευση

    Φαρμακειο
    Μη χασετε
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    «Πόλεμος» τιμών στα GLP-1: Η Hims «ταράζει» την αγορά με χάπι των 49 δολαρίων

    06/02/20263 Mins Read
    Η Hims με χάπι GLP-1 στα 49 δολάρια και πυροδοτεί πόλεμο τιμών. Στα χαρακώματα Novo Nordisk και Eli Lilly

    ΕΛΣΤΑΤ: Σχεδόν ένας στους τέσσερις θανάτους στην Ελλάδα οφείλεται σε νεοπλάσματα

    06/02/2026

    Εμβόλιο HPV: Ανοίγει ο δρόμος για λιγότερα τεστ Παπ

    06/02/2026

    IMCAS2026: Νέα προϊόντα, fillers και η μετάβαση από το anti‑aging στο skin‑longevity

    06/02/2026
    Ροη Ειδησεων
    • «Πόλεμος» τιμών στα GLP-1: Η Hims «ταράζει» την αγορά με χάπι των 49 δολαρίων
    • ΕΛΣΤΑΤ: Σχεδόν ένας στους τέσσερις θανάτους στην Ελλάδα οφείλεται σε νεοπλάσματα
    • Εμβόλιο HPV: Ανοίγει ο δρόμος για λιγότερα τεστ Παπ
    • IMCAS2026: Νέα προϊόντα, fillers και η μετάβαση από το anti‑aging στο skin‑longevity
    • Μ. Θεμιστοκλέους: Προχωράμε άμεσα σε νέες προσλήψεις στο ΕΣΥ
    Αναζητηση
    Μεινετε σε επαφη
    • Facebook
    • YouTube
    • Vimeo
    • LinkedIn
    Ταυτοτητα
    Ταυτοτητα

    Menu
    • Αρχική
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία
    © 2026 Dailypharmanews. Designed by Dailypharmanews.
    • Αρχική
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.