Φρουτοσαλάτα εποχής για έξτρα βιταμίνες
Course: Σνακ, ΒραδινόCuisine: Ελληνική, ΥγείαDifficulty: ΕύκολοServings
4
servingsPrep time
15
minutesCooking timeminutes
Calories
454
kcalΦτιάξτε στο άψε σβήσε μια δροσερή και θρεπτική φρουτοσαλάτα για 4 άτομα
Υλικά
4 ροδάκινα
200 γραμμ. φραγκοστάφυλα
200 γραμμ. φράουλες
5 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
1 κουτ. σούπας κανέλα σε σκόνη
εκχύλισμα βανίλιας
3 κουτ. σούπας κονιάκ
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίζετε τα ροδάκινα, αφαιρείτε τα κουκούτσια και τα κόβετε σε φέτες.
- Πλένετε τα φραγκοστάφυλα και αφαιρείτε τις ρώγες από τα τσαμπιά.
- Πλένετε και αφαιρείτε τα κοτσανάκια από τις φράουλες και τις πιο χοντρές τις κόβετε στα δύο ή r και στα τέσσερα.
- Μοιράζετε τα φρούτα σε 4 ατομικά μπολ και πασπαλίζετε με κανέλα.
- Ανακατεύετε το εκχύλισμα βανίλιας και το κονιάκ r r και περιχύνετε τα φρούτα.
- Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Σημειώσεις
- –