Close Menu
Dailypharmanews

    Εγγραφείτε στις ενημερώσεις

    Μάθετε τα τελευταία νέα για την υγεία.

    Σημαντικοτερα νεα

    «MedWatch»: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στη μάχη κατά των παράνομων ιατρικών διαφημίσεων

    18/09/2026

    Α. Βαλτάς: Τα προβλήματα του φαρμακευτικού επαγγέλματος παραμένουν σοβαρά και απαιτούν καθαρές αποφάσεις

    18/09/2026

    Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer: Τα νεότερα δεδομένα για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της άνοιας

    18/09/2026
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Dailypharmanews
    ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
    • Αρχικη
    • Nεα

      «MedWatch»: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στη μάχη κατά των παράνομων ιατρικών διαφημίσεων

      18/09/2026

      Α. Βαλτάς: Τα προβλήματα του φαρμακευτικού επαγγέλματος παραμένουν σοβαρά και απαιτούν καθαρές αποφάσεις

      18/09/2026

      Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer: Τα νεότερα δεδομένα για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της άνοιας

      18/09/2026

      Όταν το αίμα «προβλέπει» το μέλλον του όγκου: Νέα εποχή στη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού

      18/09/2026

      Καρκίνος ωοθηκών: Ο «σιωπηλός» εχθρός που δεν προειδοποιεί εγκαίρως – Πώς να προστατεύεται η γυναίκα

      18/09/2026
    • Επιστημονικα

      Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer: Τα νεότερα δεδομένα για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της άνοιας

      18/09/2026

      Όταν το αίμα «προβλέπει» το μέλλον του όγκου: Νέα εποχή στη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού

      18/09/2026

      Κύπρος, Ελλάδα και Ιταλία ενώνουν δυνάμεις για τις αιμοσφαιρινοπάθειες: Γεννιέται το πρώτο μεσογειακό δίκτυο συνεργασίας

      17/09/2026

      Πολλαπλούν μυέλωμα: Η νέα θεραπεία που εγκρίθηκε στις ΗΠΑ με ελληνική «υπογραφή»

      17/09/2026

      Θ. Δημόπουλος: Τι είναι η θεραπευτική πλασμαφαίρεση και σε ποια νοσήματα εφαρμόζεται

      16/09/2026
    • Πολιτικη Υγειας

      Άδ.Γεωργιάδης: Οι πολίτες θα γνωρίζουν μέσω app τι μπορεί να κάνει και τι όχι κάποιος γιατρός στο ιατρείο του

      14/09/2026

      Μ. Θεμιστοκλέους: Επιπλέον 1.000 νοσηλευτές θα έχουν πιάσει δουλειά στο ΕΣΥ έως τα μέσα Νοεμβρίου

      09/09/2026

      Ε. Αγαπηδάκη: Νέα «ασπίδα» πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος – Τι είπε για ΚΟΜΥ και παιδική παχυσαρκία

      08/09/2026

      ΔΕΘ: Ο χάρτης Μητσοτάκη για την Υγεία έως το 2031 – Πρόληψη, Dental Pass και φροντίδα ηλικιωμένων

      06/09/2026

      Τσίπρας: Αυξήσεις 500 ευρώ τον μήνα σε γιατρούς και νοσηλευτές – «Δεν υπάρχει ΕΣΥ χωρίς τους ανθρώπους του»

      03/09/2026
    • Ασθενεις

      Ε.Σ.Α.μεΑ.: Αμέριστη στήριξη στον Σύλλογο «ΜΙΤΟΣ» – άμεση λύση για τη λειτουργία της Δομής για τον Αυτισμό στην Πάτρα

      30/07/2026

      Χρόνια νοσήματα στις διακοπές, ο ασθενής δεν κάνει διάλειμμα από τη θεραπεία του

      24/07/2026

      Σαλμονέλα: Πώς θα καταλάβω ότι έχω μολυνθεί

      24/07/2026

      Χρόνια δυσκοιλιότητα: Οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπισή της μέσω της διατροφής

      14/12/2025

      Triplex καρδιάς: Πότε είναι αναγκαίο – Ποια καρδιακά προβλήματα εντοπίζει

      29/11/2025
    • Καινοτομια

      Hepatrat: Ευρωπαϊκή πατέντα για τη συμβολή του σε ασθενείς με λιπώδες ήπαρ

      04/02/2026

      Στρατηγική συνεργασία LAMDA Development- Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου Healthcare Park

      18/12/2025

      BeeAutism: Οι Μέλισσες δημιουργούν για ένα γλυκό σκοπό

      16/12/2025

      Από τους εμφυτεύσιμους καταγραφείς καρδιακού ρυθμού στα wearables

      05/11/2025

      Νέα έκδοχα – νέος ορίζοντας: Τα «αόρατα» συστατικά που μπορεί να απογειώσουν την καινοτομία στα φάρμακα

      28/10/2025
    • Podcasts
    • Αφιερωματα
    ΕΓΓΡΑΦΗ
    Dailypharmanews
    Home » Φαρμακειο » Τι περιλαμβάνει ο Νόμος του Υπ. Υγείας για τα φαρμακεία
    Φαρμακειο

    Τι περιλαμβάνει ο Νόμος του Υπ. Υγείας για τα φαρμακεία

    15/04/2024Updated:11/07/20247 Mins Read
    Facebook Twitter WhatsApp
    Τι περιλαμβάνει ο Νόμος του Υπ. Υγείας για τα φαρμακεία
    Τι περιλαμβάνει ο Νόμος του Υπ. Υγείας για τα φαρμακεία
    Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
    Listen to this article

    Φαρμακοποιοί: Ο εμβολιασμός από τα φαρμακεία κατάκτηση για όλη την αλυσίδα της ΠΦΥ

    Πώς βλέπει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος  την κατάκτηση ενός διαχρονικού στόχου και σε ποιο σημείο συνιστά την προσοχή των φαρμακοποιών

    Από τον Χαράλαμπο Πετρόχειλο

    Σε δύο άρθρα του νέου Νόμου που έφερε προς ψήφιση το Υπουργείο Υγείας και τελικά ψηφίστηκε στη Βουλή την Παρασκευή 12 Απριλίου μετά από διαβούλευση, το Άρθρο 47 και το Άρθρο 50 επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φαρμακοποιών της κοινότητας με το πρώτο από αυτά να έρχεται να ολοκληρώσει μία διαχρονική επιθυμία και πολυετή συστηματική προσπάθεια τα τελευταία έτη προκειμένου να μπορούν νόμιμα πλέον να διενεργούν το σύνολο των εμβολίων που προβλέπει το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών Ενηλίκων.

    Παράλληλα το συγκεκριμένο Άρθρο αναγνωρίζει τη δυνατότητα διενέργειας και από τους φαρμακοποιούς του εμβολίου κατά του κορονοϊού SARS CoV 2.

    Το Άρθρο 47 που αφορά τη «Διενέργεια εμβολίων του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών και του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών κατά του κορονοϊού COVID-19 από τους φαρμακοποιούς» αναφέρει τα εξής:

    1. Επιτρέπεται στα ιδιωτικά φαρμακεία, στο πλαίσιο της λειτουργίας τους ως Μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ο αδειούχος φαρμακοποιός που έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 160 του ν. 4600/2019 (Α΄ 43) και την υπό στοιχεία Γ5α/ Γ.Π.οικ.49734/2.7.2019 απόφαση του Υπουργού Υγείας, περί του καθορισμού όρων, προϋποθέσεων και διαδικασίας πιστοποίησης φαρμακοποιών για τη διενέργεια στα φαρμακεία εποχιακού εμβολιασμού και χορήγησης αντιτετανικού ορού στους πολίτες (Β΄ 2811), να προβαίνει στη διενέργεια του συνόλου των εμβολίων σε ενηλίκους που αναφέρονται στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών Ενηλίκων, καθώς και στη διενέργεια του εμβολίου κατά του κορονοϊού SARS CoV 2, το οποίο συνταγογραφείται από ιατρούς, εξαιρουμένων των ανοσοκατασταλμένων ασθενών για τα εμβόλια ζώντων εξασθενημένων ιών και των εγκύων για όλα τα εμβόλια πλην του εμβολίου της γρίπης.
    2. Για κάθε διενεργούμενο στο φαρμακείο εμβολιασμό κατά του κορονοϊού SARS CoV 2, ανεξαρτήτως τύπου εμβολίου, καθορίζεται αποζημίωση του αδειούχου φαρμακοποιού ποσού πέντε (5) ευρώ, πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ. Η αποζημίωση καταβάλλεται από το φυσικό πρόσωπο που εμβολιάζεται.

    Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος κάνει λόγο για μία διεκδίκηση του κλάδου που έγινε πράξη, χαρακτηρίζοντας το γεγονός ως «μία κατάκτηση όχι μόνο για το επάγγελμα αλλά για ολόκληρη την αλυσίδα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, προς όφελος των πολιτών». Τονίζει δε ότι «η νομιμοποίηση της διενέργειας του συνόλου των εμβολιασμών για πολίτες άνω των 18 ετών, καθιστά τα Φαρμακεία μας Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων».

    Κάνοντας δε μία αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν κι προσπαθώντας προφανώς να αναδείξει το γεγονός ότι τίποτα δεν είναι εύκολο και δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη αλλά θέλει αγώνα, συστηματική προετοιμασία και πειστικά επιχειρήματα που προκύπτουν μέσα από δεδομένα, ο ΠΦΣ θυμίζει «την προ 5ετιας, νομιμοποίηση της διενέργειας του αντιγριπικού εμβολιασμού και χορήγησης του αντιτετανικού ορού από τα φαρμακεία μας και αυτό που πετύχαμε προ διετίας, δηλαδή τη διενέργεια του αντιγριπικού εμβολιασμού χωρίς ιατρική συνταγή» που σίγουρα ήταν ένας σημαντικός σταθμός σε αυτήν την πορεία μέχρι να έρθει η ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου.

    Η θέση του ανώτατου οργάνου εκπροσώπησης των φαρμακοποιών είναι ότι «η επίτευξη των στόχων αυτών έγινε με συλλογική και συστηματική δουλειά, ούτως ώστε η πολιτεία να νομιμοποιήσει όσα με προσήλωση επί σειρά ετών διενεργούμε με συνέπεια από τα φαρμακεία μας.

    Επίσης λόγω αυτής της πολυετούς προσπάθειας των φαρμακοποιών στον αντιγριπικό εμβολιασμό και των εκατομμυρίων διενεργειών στο γενικό πληθυσμό, έγινε κατανοητό από την Πολιτεία ότι τα φαρμακεία μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού κατά την Covid-19, δίνοντας τη δυνατότητα της διενέργειας εμβολιασμού Covid-19 από τα φαρμακεία μας με την ψήφιση του παραπάνω νόμου. Είμαστε σίγουροι ότι τα φαρμακεία μας θα ανταποκριθούν για ακόμη μια φορά σε αυτό το οποίο μας εμπιστεύτηκε η πολιτεία».

    Ο ΠΦΣ στέκεται ιδιαίτερα στο θέμα της αποζημίωσης για τη διενέργεια του εμβολιασμού κατά της COVID επισημαίνοντας την ανάγκη οι φαρμακοποιοί να μην επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν σε προηγούμενη ανάλογη περίπτωση.

    «Με τον νόμο αυτό ορίζεται σταθερή και αδιαπραγμάτευτη τιμή αποζημίωσης για την διενέργεια του εμβολιασμού Covid-19, 5 ευρώ πλέον ΦΠΑ, νομιμοποιώντας έτσι για πρώτη φορά την αποζημίωση των φαρμακείων μας, για την εμβολιαστική πράξη που διενεργούμε!!!

    «Η σταθερή και αδιαπραγμάτευτη τιμή των 5 Ευρώ+φπα, δεν επιτρέπει πλέον την εμφάνιση φαινομένων ευτελισμού της αποτίμησης της διαδικασίας της διενέργειας του εμβολιασμού, όπως παρουσιάστηκαν με την διενέργεια των rapid tests».

    Αυτήν την ωριμότητα στη διαχείριση μίας νέας δυνατότητας για τον κλάδο προφανώς ο ΠΦΣ τη θεωρεί καθοριστική για να έχει την προοπτική της διεκδίκησης κι άλλων τέτοιων επιτυχιών στο μέλλον, αφού γνωρίζει ότι κάθε τέτοιο βήμα απαιτεί επίλυση μία σειρά ζητημάτων που πρέπει να επιλυθούν για να γίνει με ασφάλεια για τη δημόσια υγεία.

    Αφού λοιπόν υπενθυμίζει ότι οι διενέργειες των εμβολιασμών που προβλέπονται από τον νέο Νόμο αφορούν αδειούχους φαρμακοποιούς που έχουν πιστοποιηθεί για τη διενέργεια εποχιακού εμβολιασμού και τη χορήγηση αντιγριπικού εμβολιασμού στους πολίτες, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 160 του νόμου 4600/2019 και της σχετικής Υπουργικής απόφασης, τονίζει ότι «η καθολική συμμετοχή των φαρμακοποιών, η πιστή τήρηση της διαδικασίας, η προσήλωση στην επιστημονικότητα, η διαδικασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης που ακολουθήσαμε, η εμπιστοσύνη των πολιτών στο φαρμακοποιό, η συμμετοχή μας σε καμπάνιες ενημέρωσης, αποτέλεσαν τα εργαλεία για τις διεκδικήσεις μας αλλά και τις προϋποθέσεις για αντίστοιχες νομοθετήσεις στο μέλλον, που θα περιλαμβάνουν και την αποζημίωση όλων των διενεργειών εμβολιασμού».

    Ήδη, συνεχίζει ο ΠΦΣ, 19 νομοθετικές ρυθμίσεις θεσπίστηκαν μέχρι σήμερα με την επιμονή του, επιλύοντας σοβαρότατα θεσμικά θέματα του κλάδου, όπως η αποκλειστική διάθεση των ΜΗΣΥΦΑ από το φυσικό κατάστημα, η εξαίρεση από την επιβολή του clawback στα αναλώσιμα σακχαρώδη διαβήτη και στα γάλατα ειδικής διατροφής, η συμπερίληψη των φαρμακείων στους φορείς διενέργειας των rapid test, οι συνενώσεις φαρμακείων με δημιουργία εταιρείας ειδικού τύπου, ο νέος νόμος «Φαρμακευτικοί Σύλλογοι-ΠΦΣ-Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών», ο εφοδιασμός πλοίων και αεροπλάνων αποκλειστικά από τα φαρμακεία, το ηλεκτρονικό βιβλίο ναρκωτικών, η χορήγηση αντιβιοτικών με ηλεκτρονική συνταγή κ.λ.π.

    Και ο ΠΦΣ φιλοδοξεί αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και να φέρει την επίλυση κι άλλων θεσμικών προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο. «Με  το νέο Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη, ξεκινήσαμε διάλογο και εργαζόμαστε ώστε να διεκδικούμε μεθοδικά και συστηματικά, τον επαναπατρισμό των ΦΥΚ στα φαρμακεία μας, τον επαναπροσδιορισμό του bonus στη διάθεση γενοσήμων, την αποζημίωση για τη διανυκτέρευση, την κατάργηση του rebate, την κατάργηση της παρακράτησης 0,8% στη χορήγηση off-patent, την εκλογίκευση του ωραρίου, τη διεκδίκηση του ρόλου μας στις υπηρεσίες για το φαρμακείο και άλλων θεσμικών μας αιτημάτων».

    Το Άρθρο 50   

    Άμεσου ενδιαφέροντος για τους φαρμακοποιούς ωστόσο είναι και το Άρθρο 50 που αφορά την «Παράταση ισχύος ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας»

    Σύμφωνα με αυτό παρατείνονται ως την 30η Ιουνίου 2024:

    • Η ισχύς των μηναίων και επαναλαμβανόμενων συνταγών φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ. Όπως αναφέρει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σε σχετική ανακοίνωσή του η λήξη των συνταγών ΕΟΠΥΥ των οποίων παρήλθε η ισχύς τους είτε πρόκειται να εκδοθούν από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, αναμένεται να παραταθεί έως την 30η.06.2024 με τις συνήθεις διαδικασίες που ακολουθεί η ΗΔΙΚΑ, δίνοντας προτεραιότητα στις νεοεκδοθείσες συνταγές και κατόπιν αυτών που είχαν συνταγογραφηθεί κατά το προηγούμενο διάστημα.
    • Η δυνατότητα της επανέκδοσης συνταγών για χρόνια νοσήματα μέσα από το Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησηςμετά από αίτημα του ασθενούς προς τον ιατρό, χωρίς την υποχρέωση εκτύπωσης της συνταγής και της επισύναψης τυχόν συνοδευτικών εγγράφων, με την καταχώρηση στο φύλο εκτέλεσης από το φαρμακοποιό της ένδειξης «Επανασυνταγογραφούμενη σταθερή φαρμακευτική αγωγή, για χρόνιες παθήσεις» και του ΑΔΤ του ατόμου που τα παραλαμβάνει.
    • Η δυνατότητα επανέκδοσης μηνιαίων ή επαναλαμβανόμενων γνωματεύσεων χρονιών πασχόντων, μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα του e-ΔΑΠΥ μετά από αίτημα του ασθενούς προς τον ιατρό, χωρίς την υποχρέωση εκτύπωσης της γνωμάτευσης σε έντυπη μορφή ή θεώρησής της από ελεγκτή ιατρό. Στο φύλλο εκτέλεσης σημειώνεται ο ΑΔΤ του παραλήπτη, ως στοιχείο ταυτοποίησης. Οι γνωματεύσεις εκτελούνται μέχρι την ημερομηνία λήξης, όπως αυτή ορίζεται επί της εκδοθείσας ηλεκτρονικής γνωμάτευσης.
    • Η διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων νόσησης από τον κορονοϊό COVID-19 (rapid test ή PCR) από τους επιτρεπόμενους φορείς διενέργειας δοκιμασιών ταχέων ελέγχων αντιγόνων SARS-CoV2 (rapid test), στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι φαρμακοποιοί.
    covid covid-19 Άρθρο 47 Νόμος Υπουργείο Υγείας Φαρμακεία
    Share. Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp

    προσφατα αρθρα

    «MedWatch»: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στη μάχη κατά των παράνομων ιατρικών διαφημίσεων

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Α. Βαλτάς: Τα προβλήματα του φαρμακευτικού επαγγέλματος παραμένουν σοβαρά και απαιτούν καθαρές αποφάσεις

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση δόθηκε το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας για την Ψυχική Υγεία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Νέο θεσμικό πλαίσιο για την ψυχική υγεία και την αναβάθμιση του ΕΣΥ 

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σε ποιο σημείο βρίσκεται αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ για την παχυσαρκία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Θ. Κουτσούκης: «Είναι άδικο ένας φαρμακοποιός να χάνει χρήματα επειδή έτυχε να μη δει μία ειδοποίηση στην πλατφόρμα του ΕΟΠΥΥ»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Από τη Λισαβόνα στην Αθήνα: Το μεγάλο στοίχημα της αποκεντρωμένης διάθεσης των Νοσοκομειακών Φαρμάκων

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σ. Κλοκώνη: Ευκαιρία για τους φαρμακοποιούς η εγγραφή στο Επαγγελματικό Ταμείο μέχρι τον Δεκέμβριο

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Περισσότεροι από 1.700 πολίτες στη Δυτική Αττική έχουν επωφεληθεί από δωρεάν ιατρικές εξετάσεις

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Άδ.Γεωργιάδης: Οι πολίτες θα γνωρίζουν μέσω app τι μπορεί να κάνει και τι όχι κάποιος γιατρός στο ιατρείο του

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Θ. Μέντας: Οι κίνδυνοι πίσω από «αθώες» θεραπείες ευεξίας – Τι έχει επισημάνει ο πρόεδρος του ΕΟΦ

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Μ. Θεμιστοκλέους: Επιπλέον 1.000 νοσηλευτές θα έχουν πιάσει δουλειά στο ΕΣΥ έως τα μέσα Νοεμβρίου

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Συνάντηση Γεωργιάδη με την πρέσβη του Ισραήλ – ενδεχόμενο συνεργασίας ΕΣΥ με κορυφαίο ισραηλινό νοσοκομείο

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τι προτείνουν οι φαρμακοποιοί (και γιατί) στο Υπουργείο Υγείας σχετικά με το πρόγραμμα για την παχυσαρκία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ε. Αγαπηδάκη: Νέα «ασπίδα» πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος – Τι είπε για ΚΟΜΥ και παιδική παχυσαρκία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Γεωργιάδης για καινοτόμο αντικαρκινικό φάρμακο: «Δεν πιστεύω ότι θα αποσυρθεί τελικά»

    Uncategorized

    Α. Γεωργιάδης: Το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» είναι η σημαντικότερη μεταρρύθμιση στον τομέα της δημόσιας υγείας της χώρας

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ολικό επανασχεδιασμό του προγράμματος για την παχυσαρκία προαναγγέλλει ο Γεωργιάδης – Στο 12,8% το ποσοστό στην Ελλάδα

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    Μη χασετε
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    «MedWatch»: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στη μάχη κατά των παράνομων ιατρικών διαφημίσεων

    18/09/20266 Mins Read
    «MedWatch», είναι ένα νέο ψηφιακό σύστημα που αξιοποιεί την ΤΝ για να εντοπίζει παραπλανητικές διαφημίσεις ιατρικών και αισθητικών υπηρεσιών

    Α. Βαλτάς: Τα προβλήματα του φαρμακευτικού επαγγέλματος παραμένουν σοβαρά και απαιτούν καθαρές αποφάσεις

    18/09/2026

    Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer: Τα νεότερα δεδομένα για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της άνοιας

    18/09/2026

    Όταν το αίμα «προβλέπει» το μέλλον του όγκου: Νέα εποχή στη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού

    18/09/2026
    Ροη Ειδησεων
    • «MedWatch»: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στη μάχη κατά των παράνομων ιατρικών διαφημίσεων
    • Α. Βαλτάς: Τα προβλήματα του φαρμακευτικού επαγγέλματος παραμένουν σοβαρά και απαιτούν καθαρές αποφάσεις
    • Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer: Τα νεότερα δεδομένα για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της άνοιας
    • Όταν το αίμα «προβλέπει» το μέλλον του όγκου: Νέα εποχή στη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού
    • Καρκίνος ωοθηκών: Ο «σιωπηλός» εχθρός που δεν προειδοποιεί εγκαίρως – Πώς να προστατεύεται η γυναίκα
    Αναζητηση
    Μεινετε σε επαφη
    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Ταυτοτητα
    Ταυτοτητα

    Menu
    • Αρχική
    • Όροι χρήσης
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία
    © 2026 Dailypharmanews. Designed by Dailypharmanews.
    • Αρχική
    • Όροι χρήσης
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.