Η σωστή διατροφή μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις αλλεργίες αυτή την άνοιξη.
-Η κατανάλωση περισσότερων από 8 μερίδες φρούτων, περισσότερων από 3 μερίδες λιπαρών ψαριών και 2 μερίδες όσπρια την εβδομάδα μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών. Αυτό οφείλεται στο συνδυασμό των αντιοξειδωτικών και των ουσιών με αντιφλεγμονώδη δράση που περιέχουν τα φρούτα, τα ψάρια και τα όσπρια
-Η βιταμίνη Ε, αποτελεί ασπίδα ενάντια στις αλλεργίες του αναπνευστικού. Θα την βρείτε σε μεγάλες ποσότητες στο ελαιόλαδο και στους ξηρούς καρπούς.
-Το μαγνήσιο επίσης σας προσφέρει ισχυρή προστασία απέναντι σε αλλεργίες, κυρίως του αναπνευστικού. Θα το βρείτε στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και στα σταφύλια. Ωστόσο μπορείτε να πάρετε βιταμίνες με μαγνήσιο που θα βρείτε στα φαρμακεία.