Close Menu
Dailypharmanews

    Εγγραφείτε στις ενημερώσεις

    Μάθετε τα τελευταία νέα για την υγεία.

    Σημαντικοτερα νεα

    «MedWatch»: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στη μάχη κατά των παράνομων ιατρικών διαφημίσεων

    18/09/2026

    Α. Βαλτάς: Τα προβλήματα του φαρμακευτικού επαγγέλματος παραμένουν σοβαρά και απαιτούν καθαρές αποφάσεις

    18/09/2026

    Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer: Τα νεότερα δεδομένα για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της άνοιας

    18/09/2026
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Dailypharmanews
    ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
    • Αρχικη
    • Nεα

      «MedWatch»: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στη μάχη κατά των παράνομων ιατρικών διαφημίσεων

      18/09/2026

      Α. Βαλτάς: Τα προβλήματα του φαρμακευτικού επαγγέλματος παραμένουν σοβαρά και απαιτούν καθαρές αποφάσεις

      18/09/2026

      Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer: Τα νεότερα δεδομένα για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της άνοιας

      18/09/2026

      Όταν το αίμα «προβλέπει» το μέλλον του όγκου: Νέα εποχή στη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού

      18/09/2026

      Καρκίνος ωοθηκών: Ο «σιωπηλός» εχθρός που δεν προειδοποιεί εγκαίρως – Πώς να προστατεύεται η γυναίκα

      18/09/2026
    • Επιστημονικα

      Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer: Τα νεότερα δεδομένα για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της άνοιας

      18/09/2026

      Όταν το αίμα «προβλέπει» το μέλλον του όγκου: Νέα εποχή στη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού

      18/09/2026

      Κύπρος, Ελλάδα και Ιταλία ενώνουν δυνάμεις για τις αιμοσφαιρινοπάθειες: Γεννιέται το πρώτο μεσογειακό δίκτυο συνεργασίας

      17/09/2026

      Πολλαπλούν μυέλωμα: Η νέα θεραπεία που εγκρίθηκε στις ΗΠΑ με ελληνική «υπογραφή»

      17/09/2026

      Θ. Δημόπουλος: Τι είναι η θεραπευτική πλασμαφαίρεση και σε ποια νοσήματα εφαρμόζεται

      16/09/2026
    • Πολιτικη Υγειας

      Άδ.Γεωργιάδης: Οι πολίτες θα γνωρίζουν μέσω app τι μπορεί να κάνει και τι όχι κάποιος γιατρός στο ιατρείο του

      14/09/2026

      Μ. Θεμιστοκλέους: Επιπλέον 1.000 νοσηλευτές θα έχουν πιάσει δουλειά στο ΕΣΥ έως τα μέσα Νοεμβρίου

      09/09/2026

      Ε. Αγαπηδάκη: Νέα «ασπίδα» πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος – Τι είπε για ΚΟΜΥ και παιδική παχυσαρκία

      08/09/2026

      ΔΕΘ: Ο χάρτης Μητσοτάκη για την Υγεία έως το 2031 – Πρόληψη, Dental Pass και φροντίδα ηλικιωμένων

      06/09/2026

      Τσίπρας: Αυξήσεις 500 ευρώ τον μήνα σε γιατρούς και νοσηλευτές – «Δεν υπάρχει ΕΣΥ χωρίς τους ανθρώπους του»

      03/09/2026
    • Ασθενεις

      Ε.Σ.Α.μεΑ.: Αμέριστη στήριξη στον Σύλλογο «ΜΙΤΟΣ» – άμεση λύση για τη λειτουργία της Δομής για τον Αυτισμό στην Πάτρα

      30/07/2026

      Χρόνια νοσήματα στις διακοπές, ο ασθενής δεν κάνει διάλειμμα από τη θεραπεία του

      24/07/2026

      Σαλμονέλα: Πώς θα καταλάβω ότι έχω μολυνθεί

      24/07/2026

      Χρόνια δυσκοιλιότητα: Οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπισή της μέσω της διατροφής

      14/12/2025

      Triplex καρδιάς: Πότε είναι αναγκαίο – Ποια καρδιακά προβλήματα εντοπίζει

      29/11/2025
    • Καινοτομια

      Hepatrat: Ευρωπαϊκή πατέντα για τη συμβολή του σε ασθενείς με λιπώδες ήπαρ

      04/02/2026

      Στρατηγική συνεργασία LAMDA Development- Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου Healthcare Park

      18/12/2025

      BeeAutism: Οι Μέλισσες δημιουργούν για ένα γλυκό σκοπό

      16/12/2025

      Από τους εμφυτεύσιμους καταγραφείς καρδιακού ρυθμού στα wearables

      05/11/2025

      Νέα έκδοχα – νέος ορίζοντας: Τα «αόρατα» συστατικά που μπορεί να απογειώσουν την καινοτομία στα φάρμακα

      28/10/2025
    • Podcasts
    • Αφιερωματα
    ΕΓΓΡΑΦΗ
    Dailypharmanews
    Home » ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ » Νομοθετική ρύθμιση – κίνητρο για τον επαναπατρισμό γιατρών από τις ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Νομοθετική ρύθμιση – κίνητρο για τον επαναπατρισμό γιατρών από τις ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

    25/04/2025Updated:28/04/20257 Mins Read
    Facebook Twitter WhatsApp
    Ομιλία-Μητσοτάκη-νομοθετική-ρύθμιση
    Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελετή απονομής των βραβείων «Prix Galien Greece 2025»
    Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
    Listen to this article

    Μια ακόμη κοινή εμφάνιση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τη δεύτερη μετά την ματαίωση της επίσκεψής του στο υπουργείο Υγείας, πραγματοποίησε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο υπουργός Υγείας συνόδευσε τον πρωθυπουργό στην τελετή απονομής των βραβείων «Prix Galien Greece 2025», στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης από το υπουργείο Υγείας η οποία θα λειτουργήσει ως κίνητρο για τον επαναπατρισμό γιατρών από τις ΗΠΑ.

    Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα και θα διευκολύνει τον επαναπατρισμό των Ελλήνων και Ελληνίδων ιατρών από τις ΗΠΑ οι οποίοι αντιμετωπίζουν σήμερα μια περίπλοκη γραφειοκρατική διαδικασία για την αναγνώριση των σπουδών, της ειδικότητας και της εξειδίκευσης που έχουν ολοκληρώσει στα αμερικανικά πανεπιστήμια.

    Ειδικότερα, με τη νέα νομοθετική ρύθμιση επιλύεται το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα εξειδίκευσης που αποκτήθηκε στις ΗΠΑ από Έλληνες ιατρούς, στους οποίους θα παρέχεται πλέον η δυνατότητα να αναγνωρίσουν αυτομάτως την αποκτηθείσα στις ΗΠΑ ιατρική ειδικότητα και εξειδίκευση με αίτηση τους στον ΠΙΣ.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του επισήμανε πως πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία και ανοίγει με αυτόν τον τρόπο ένας δρόμος επαναπατρισμού έμψυχου δυναμικού, διακεκριμένων επιστημόνων, από τις Ηνωμένες Πολιτείες που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας και να στηρίξουν και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

    «Και θέλουμε οι επιστήμονες να μπορούν να δουν το μέλλον τους στην πατρίδα μας, αναζητώντας ποιότητα ζωής την οποία αναμφισβήτητα προσφέρει η πατρίδα μας, δίπλα, όμως, στην επαγγελματική τους φιλοδοξία και συνδυάζοντας τους δικούς τους προσωπικούς στόχους με τη συλλογική ευημερία της χώρας», τόνισε.

    Η χθεσινή κοινή εμφάνιση Μητσοτάκη – Γεωργιάδη ήταν η δεύτερη μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Τζάνειο νοσοκομείο στις 11 Απριλίου, όπου είχε ξεναγηθεί στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ιδρύματος και τις αναβαθμισμένες μονάδες νευροχειρουργικής, χειρουργικής και παθολογικής.

    Όπως είναι γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ματαιώσει την επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας στα τέλη Μαρτίου κίνηση η οποία είχε ερμηνευθεί ως ένδειξη δυσφορίας για τις δηλώσεις Γεωργιάδη ότι θα πρέπει να γίνουν αυξήσεις σε όλους τους ένστολους και όχι μόνο στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Έκτοτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών, την ΑΑΔΕ, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και σήμερα Παρασκευή (25/4) στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.  

    Παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Υγείας δεν έχει ακόμη επαναπροσδιοριστεί, πολλοί εκτιμούσαν, με αφορμή τις χθεσινές ανακοινώσεις Μητσοτάκη και την κοινή εμφάνιση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ότι τα σύννεφα στις σχέσεις των δύο ανδρών έχουν… διαλυθεί. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς στις πολιτικές που ακολουθεί το υπουργείο στον τομέα της πρόληψης, για την αύξηση των κλινικών μελετών, την πρόθεση να ιδρυθεί Ταμείο Καινοτομίας, τα σχέδια για την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης αλλά και το επενδυτικό clawback.

    Ο ρόλος της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας στην ΕΕ

    Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως τα βραβεία «Prix Galien Greece 2025» είναι γιορτή η οποία τιμά την ελληνική και τη διεθνή φαρμακοβιομηχανία και κυρίως τους πρωτοπόρους στην ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών στη δημόσια υγεία.

    «Είναι ένας τομέας στον οποίο η χώρα μας φιλοδοξεί να γίνει ένας δυναμικός κόμβος στην ευρύτερη περιοχή μας. Μην ξεχνάμε ότι εδώ φιλοξενούνται 45 από τα 400 εργοστάσια φαρμάκων της Ευρώπης, παράγουμε σχεδόν το 10% των συνολικών σκευασμάτων της. Και σε εθνικό επίπεδο αυτό σημαίνει ότι οι ανάγκες των Ελλήνων ασθενών καλύπτονται σε ποσοστό άνω του 60%, ενώ ταυτόχρονα υπηρετείται και η ζήτηση στις αγορές και άλλων κρατών μελών», σημείωσε.

    Επισήμανε πως η ευρωπαϊκή αυτονομία δεν παύει να αποτελεί ένα κρίσιμο ζητούμενο στον συγκεκριμένο χώρο.

    «Γι’ αυτό, άλλωστε, τόσο οι ελληνικές όσο και οι πολυεθνικές εταιρείες οφείλουν τώρα να εντείνουν τις προσπάθειές τους με νέες επενδύσεις, με περισσότερα ερευνητικά κέντρα. Από την πλευρά της, η πολιτεία δίνει με τη σειρά της το δικό της «παρών», καταπολεμώντας τη γραφειοκρατία, μειώνοντας τα φορολογικά βάρη, δίνοντας σημαντικά πρόσθετα κίνητρα για επενδύσεις, όπως το επενδυτικό clawback το οποίο απεδείχθη εξαιρετικά επιτυχημένο. Σκοπός μας να κατευθύνουμε περισσότερους πόρους στην παραγωγή, την έρευνα, στις κλινικές μελέτες. Και όλα αυτά απέφεραν μέχρι στιγμής επενδυτικές πρωτοβουλίες κοντά στα 1,5 δισ. ευρώ. Είναι, δηλαδή, πρωτοβουλίες με ένα ορατό αποτύπωμα στην επιστημονική κοινότητα και με πολλαπλάσιο αντίκτυπο τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνία», συνέχισε.

    Δημιουργήθηκαν 10 νέα εργοστάσια, 14 νέα ερευνητικά κέντρα

    Ανέφερε, επίσης, πως δεν είναι τυχαίο ότι στη φαρμακοβιομηχανία στην πατρίδα μας, εργάζονται σήμερα πολλά μυαλά τα οποία διέπρεψαν στο εξωτερικό και επαναπατρίστηκαν, ειδικά τα τελευταία χρόνια, «και αυτό ακριβώς επιδιώκουμε να συμβεί και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

    Επισήμανε δε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια δημιουργήθηκαν 10 νέα εργοστάσια, 14 νέα ερευνητικά κέντρα, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα νέο παραγωγικό πλέγμα που θα προσφέρει ολοένα και μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στον τόπο.

    Η Υγεία και τα ΑΙ Factories

    «Αθόρυβα, άλλωστε, τα βήματα που γίνονται είναι πολλά. Μην ξεχνάτε ότι ένα από τα επτά πρώτα ευρωπαϊκά ΑΙ Factories κατασκευάζεται σήμερα που μιλάμε στο Λαύριο, με επίκεντρο τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλος». Είναι μία κρίσιμη υποδομή, η οποία μπορεί να στηρίξει σημαντική έρευνα συσχετιζόμενη με την τεχνητή νοημοσύνη σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως στον τομέα της υγείας, ο οποίος έχει εντοπιστεί και από την Εθνική Στρατηγική Τεχνητής Νοημοσύνης ως ένας από τους τομείς στον οποίον η χώρα μας μπορεί πραγματικά να πρωτοπορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς έχουμε στη διάθεσή μας εξαιρετικά χρήσιμα και καλά οργανωμένα δεδομένα, τα οποία βρίσκονται στην καρδιά όλων των νέων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης οι οποίες θα αναπτυχθούν γύρω από την υγεία», ανέφερε και πρόσθεσε: «Και θα έλεγα ότι είναι και μια πρόσθετη γέφυρα συνεργασίας, αυτή ακριβώς η δημόσια υποδομή, μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, που θα ξεκλειδώσει τελικά τη δυνατότητά μας να παρέχουμε καλύτερα φάρμακα, καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες, αναδεικνύοντας, όμως, παράλληλα την Ελλάδα σε ένα ευρωπαϊκό, γιατί όχι σε ένα παγκόσμιο κέντρο καινοτομίας».

    Ο ρόλος του Ταμείου Καινοτομίας για τα νέα φάρμακα

    Ο πρωθυπουργός είπε, επιπλέον, πως το φάρμακο ασφαλώς και δεν μπορεί να αποτελεί ένα ακόμα προϊόν ανάμεσα στα άλλα ή απλά μόνο μία οικονομική ευκαιρία κέρδους, αλλά είναι πολλά περισσότερα. «Το ζείτε καθημερινά και πρώτα και πάνω απ’ όλα το ζουν αυτοί που το χρειάζονται περισσότερο. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να συντονίζουμε τις δράσεις μας, Υπουργείο, ΕΟΠΥΥ, ΕΟΦ, βιομηχανία, ενώσεις ασθενών, τις οποίες έχουμε στηρίξει και τις οποίες πιστεύουμε πολύ, με κοινή επιδίωξη μια τριετή συμφωνία-πλαίσιο που θα εξασφαλίζει το αυτονόητο: σε κάθε πολίτη πρόσβαση στο κατάλληλο σκεύασμα στην καλύτερη δυνατή τιμή, είτε μιλάμε για πρωτότυπα είτε μιλάμε για γενόσημα, ώστε να εξασφαλίζονται πόροι οι οποίοι να μπορούν να διατεθούν στις ακριβές θεραπείες οι οποίες έρχονται και τις οποίες συμπολίτες μας τις χρειάζονται σήμερα», ανέφερε.

    Και επισήμανε: «Και πρέπει να σας πω ότι ήδη εξετάζεται και από το Υπουργείο η ίδρυση ενός Ταμείου Καινοτομίας που θα διευκολύνει τη μεταβατική αποζημίωση για νέα φάρμακα, προκειμένου αυτά να μπορούν να μπαίνουν ταχύτερα στη λίστα. Μια κίνηση, βέβαια, παράλληλη με τις βελτιώσεις που απαιτούνται ακόμα τόσο στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ όσο και στην κατ’ οίκον παράδοση, η οποία ξεκινάει σύντομα».

    Να δούμε τις ευκαιρίας για επενδύσεις

    Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως η βιομηχανία φαρμάκου αποτελεί έναν κλάδο με ιδιαίτερη δυναμική, ειδικά για την πατρίδα μας, καθώς διαθέτουμε σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που μας καθιστούν διεθνώς ανταγωνιστικούς. «Ιδιαίτερα, μάλιστα, σε μία συγκυρία κατά την οποία και στην Ευρώπη αλλά και στην πατρίδα μας συνειδητοποιούμε ότι είναι μονόδρομος τολμηρές αλλαγές, προκειμένου να διατηρήσουμε και κυρίως να βελτιώσουμε την παρουσία μας σε παγκόσμιες αγορές. Όσο, όμως, και αν η αβεβαιότητα σχετικά με τις διεθνείς εμπορικές σχέσεις μπορεί να γεννά μία τάση προς αδράνεια, είναι γεγονός ότι κάθε τέτοια αναδιάταξη γεννά και σημαντικές ευκαιρίες. Οφείλουμε, λοιπόν, να δούμε πώς θα προσελκύσουμε στην Ευρώπη αλλά ιδίως στην πατρίδα μας, ταλέντα, επενδύσεις, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία πρωτοπορώντας στον τομέα των βιοεπιστημών, στην έρευνα, στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων, για να φτάσουμε τελικά στην παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στους πολίτες», τόνισε καταλήγοντας.

    επενδύσεις καινοτόμα φάρμακα κίνητρα Κυριάκος Μητσοτάκης τεχνητή νοημοσύνη
    Share. Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp

    προσφατα αρθρα

    «MedWatch»: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στη μάχη κατά των παράνομων ιατρικών διαφημίσεων

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Α. Βαλτάς: Τα προβλήματα του φαρμακευτικού επαγγέλματος παραμένουν σοβαρά και απαιτούν καθαρές αποφάσεις

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer: Τα νεότερα δεδομένα για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της άνοιας

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Όταν το αίμα «προβλέπει» το μέλλον του όγκου: Νέα εποχή στη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Καρκίνος ωοθηκών: Ο «σιωπηλός» εχθρός που δεν προειδοποιεί εγκαίρως – Πώς να προστατεύεται η γυναίκα

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση δόθηκε το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας για την Ψυχική Υγεία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΕΑΔ: Τι αποκαλύπτουν οι έλεγχοι στην ιδιωτική υγεία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Νέο θεσμικό πλαίσιο για την ψυχική υγεία και την αναβάθμιση του ΕΣΥ 

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για το Eva Intima Ovasil

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Eurostat: Οι 13 περιφέρειες της Ελλάδας εμφανίζουν τα υψηλότερα ποσοστά ανικανοποίητων ιατρικών αναγκών στην ΕΕ

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σε ποιο σημείο βρίσκεται αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ για την παχυσαρκία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ποιος θα ελέγχει την Υγεία όταν η γνώση περάσει στους αλγορίθμους;

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ασφάλεια ασθενών: Το κενό στους ελέγχους που η Ένωση Ασθενών Ελλάδας ζητά να κλείσει

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    1ο Συμπόσιο «Μικρές Ιφιγένειες – Γυναίκες αντιμέτωπες με τους σιωπηλούς καρκίνους»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Επιστροφή στη ρουτίνα: Ο ρόλος του σιδήρου και της βιταμίνης D

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    «Γνωριμία με τα Ρευματικά Νοσήματα, σε πόλεις της Ελλάδας – Κέρκυρα»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κύπρος, Ελλάδα και Ιταλία ενώνουν δυνάμεις για τις αιμοσφαιρινοπάθειες: Γεννιέται το πρώτο μεσογειακό δίκτυο συνεργασίας

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πολλαπλούν μυέλωμα: Η νέα θεραπεία που εγκρίθηκε στις ΗΠΑ με ελληνική «υπογραφή»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    Μη χασετε
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    «MedWatch»: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στη μάχη κατά των παράνομων ιατρικών διαφημίσεων

    18/09/20266 Mins Read
    «MedWatch», είναι ένα νέο ψηφιακό σύστημα που αξιοποιεί την ΤΝ για να εντοπίζει παραπλανητικές διαφημίσεις ιατρικών και αισθητικών υπηρεσιών

    Α. Βαλτάς: Τα προβλήματα του φαρμακευτικού επαγγέλματος παραμένουν σοβαρά και απαιτούν καθαρές αποφάσεις

    18/09/2026

    Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer: Τα νεότερα δεδομένα για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της άνοιας

    18/09/2026

    Όταν το αίμα «προβλέπει» το μέλλον του όγκου: Νέα εποχή στη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού

    18/09/2026
    Ροη Ειδησεων
    • «MedWatch»: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στη μάχη κατά των παράνομων ιατρικών διαφημίσεων
    • Α. Βαλτάς: Τα προβλήματα του φαρμακευτικού επαγγέλματος παραμένουν σοβαρά και απαιτούν καθαρές αποφάσεις
    • Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer: Τα νεότερα δεδομένα για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της άνοιας
    • Όταν το αίμα «προβλέπει» το μέλλον του όγκου: Νέα εποχή στη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού
    • Καρκίνος ωοθηκών: Ο «σιωπηλός» εχθρός που δεν προειδοποιεί εγκαίρως – Πώς να προστατεύεται η γυναίκα
    Αναζητηση
    Μεινετε σε επαφη
    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Ταυτοτητα
    Ταυτοτητα

    Menu
    • Αρχική
    • Όροι χρήσης
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία
    © 2026 Dailypharmanews. Designed by Dailypharmanews.
    • Αρχική
    • Όροι χρήσης
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.