Close Menu
Dailypharmanews

    Εγγραφείτε στις ενημερώσεις

    Μάθετε τα τελευταία νέα για την υγεία.

    Σημαντικοτερα νεα

    Μικροκυτταρικός καρκίνος του πνεύμονα: Η στοχευμένη ακτινοχειρουργική δίνει νέα δεδομένα στις μεταστάσεις στον εγκέφαλο

    09/10/2026

    Το ελληνικό φάρμακο στο Μιλάνο: 31 εταιρείες στη CPHI 2026 δείχνουν μια βιομηχανία που κοιτάζει προς τον κόσμο

    09/10/2026

    Η τεχνητή νοημοσύνη και η ψηφιακή υγεία στο επίκεντρο του 21ου Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου της ΠΕΦ

    09/10/2026
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Dailypharmanews
    ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
    • Αρχικη
    • Nεα

      Μικροκυτταρικός καρκίνος του πνεύμονα: Η στοχευμένη ακτινοχειρουργική δίνει νέα δεδομένα στις μεταστάσεις στον εγκέφαλο

      09/10/2026

      Το ελληνικό φάρμακο στο Μιλάνο: 31 εταιρείες στη CPHI 2026 δείχνουν μια βιομηχανία που κοιτάζει προς τον κόσμο

      09/10/2026

      Η τεχνητή νοημοσύνη και η ψηφιακή υγεία στο επίκεντρο του 21ου Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου της ΠΕΦ

      09/10/2026

      Η αυξημένη φυσική δραστηριότητα συνδέεται με βραδύτερη εξέλιξη της νόσου του Πάρκινσον

      09/10/2026

      Ποια εμβόλια πρέπει να κάνουν οι ασθενείς με νεοπλασίες

      09/10/2026
    • Επιστημονικα

      Η αυξημένη φυσική δραστηριότητα συνδέεται με βραδύτερη εξέλιξη της νόσου του Πάρκινσον

      09/10/2026

      Όταν το σώμα μιλά για την ψυχική υγεία: Ο ρόλος της κίνησης και της φυσικοθεραπείας 

      08/10/2026

      Εξετάσεις αίματος επιτρέπουν πλέον τη διάγνωση της νόσου Αλτσχάιμερ με ακρίβεια 90%

      07/10/2026

      Στην Ελλάδα, ο διαβήτης αφορά πλέον περισσότερο από έναν στους δέκα πολίτες – Ο ρόλος της άσκησης στα παιδιά

      07/10/2026

      Φάρμακα στα λύματα: Τι δείχνει μια νέα ελληνική μελέτη για το πραγματικό «τοξικό φορτίο»

      07/10/2026
    • Πολιτικη Υγειας

      Ειρήνη Αγαπηδάκη: Τρίτη και 13! Η πιο τυχερή μέρα για την υγεία μας!  Ξεκινά το νέο «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»

      08/10/2026

      Κυρ. Μητσοτάκης: Εθνικό Πρότυπο Κέντρο για την Άνοια στο Περιστέρι – Χτίζουμε ένα πλέγμα φροντίδας σε όλη την Ελλάδα

      01/10/2026

      Άκης Σκέρτσος: Το Ταμείο Ανάκαμψης ολοκληρώνεται επιτυχώς στην ώρα του – Έχει ήδη αλλάξει τις ζωές των Ελλήνων

      30/09/2026

      Εντυπωσιακά αποτελέσματα του MedWatch στην Υγεία: Ψηφιακό «κάθετο» φρενάρισμα στην παρανομία 

      30/09/2026

      Στα σκαριά νομοθετική ρύθμιση για τη μετεκπαίδευση των γιατρών επί θητεία

      30/09/2026
    • Ασθενεις

      Ε.Σ.Α.μεΑ.: Αμέριστη στήριξη στον Σύλλογο «ΜΙΤΟΣ» – άμεση λύση για τη λειτουργία της Δομής για τον Αυτισμό στην Πάτρα

      30/07/2026

      Χρόνια νοσήματα στις διακοπές, ο ασθενής δεν κάνει διάλειμμα από τη θεραπεία του

      24/07/2026

      Σαλμονέλα: Πώς θα καταλάβω ότι έχω μολυνθεί

      24/07/2026

      Χρόνια δυσκοιλιότητα: Οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπισή της μέσω της διατροφής

      14/12/2025

      Triplex καρδιάς: Πότε είναι αναγκαίο – Ποια καρδιακά προβλήματα εντοπίζει

      29/11/2025
    • Καινοτομια

      Hepatrat: Ευρωπαϊκή πατέντα για τη συμβολή του σε ασθενείς με λιπώδες ήπαρ

      04/02/2026

      Στρατηγική συνεργασία LAMDA Development- Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου Healthcare Park

      18/12/2025

      BeeAutism: Οι Μέλισσες δημιουργούν για ένα γλυκό σκοπό

      16/12/2025

      Από τους εμφυτεύσιμους καταγραφείς καρδιακού ρυθμού στα wearables

      05/11/2025

      Νέα έκδοχα – νέος ορίζοντας: Τα «αόρατα» συστατικά που μπορεί να απογειώσουν την καινοτομία στα φάρμακα

      28/10/2025
    • Podcasts
    • Αφιερωματα
    ΕΓΓΡΑΦΗ
    Dailypharmanews
    Home » ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ » Καταγγελία Γ.Ν. Κιλκίς για «μυστική» επίσκεψη Γεωργιάδη και αποκλεισμό θεσμικών εκπροσώπων των εργαζομένων
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Καταγγελία Γ.Ν. Κιλκίς για «μυστική» επίσκεψη Γεωργιάδη και αποκλεισμό θεσμικών εκπροσώπων των εργαζομένων

    11/09/2025Updated:11/09/20257 Mins Read
    Facebook Twitter WhatsApp
    Καταγγελία-από-το-Γ.Ν.-Κιλκίς-για-«μυστική»-επίσκεψη-Γεωργιάδη-και-εσκεμμένο-αποκλεισμό-των-θεσμικών-εκπροσώπων-των-εργαζομένων
    Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
    Listen to this article

    Καταγγελτικό τόνο υιοθετούν οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία –όπως αναφέρουν– πραγματοποιήθηκε χωρίς καμία ενημέρωση, «με άκρα μυστικότητα» και χωρίς συνάντηση με τους πραγματικούς εκπροσώπους των εργαζομένων.

    Το Σωματείο Εργαζομένων, μαζί με την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς, καταγγέλλουν ότι ο Υπουργός επέλεξε να αγνοήσει τους θεσμικούς φορείς των εργαζομένων, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι η παρουσία τους δεν θα δημιουργούσε κανένα πρόβλημα. Παράλληλα, διαψεύδουν κατηγορηματικά τη δήλωσή του ότι συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων.

    «Εμείς, ως εργαζόμενοι αλλά και ως “στυλοβάτες του ΕΣΥ”, όπως αρέσκεται να μας αποκαλεί ο Υπουργός, γνωρίζουμε πολύ καλά γιατί αποκλειστήκαμε από τη συνάντηση», αναφέρουν στο δελτίο τύπου.

    «Δεν θέλησε να ακούσει για την καθημερινότητα, τις ελλείψεις, την υποχρηματοδότηση και τα αιτήματα που έχουμε καταθέσει εδώ και δύο χρόνια», προσθέτουν.

    Δεν υπήρξε καμία συνάντηση – Καμία πρόσκληση

    Σύμφωνα με την καταγγελία, η επίσκεψη του κ. Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Κιλκίς στις 4 Σεπτεμβρίου 2025 πραγματοποιήθηκε χωρίς επίσημη ανακοίνωση και χωρίς να προσκληθούν τα θεσμικά όργανα των εργαζομένων. Ωστόσο, στη συνέχεια, ο Υπουργός εμφανίστηκε δημόσια να δηλώνει πως είχε συνάντηση με αυτούς, κάτι που –όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι– δεν αποτυπώνεται σε κανένα βίντεο ή φωτογραφικό υλικό.

    «Από πότε οι συναντήσεις με τους εργαζόμενους δεν αφήνουν κανένα ίχνος; Ούτε ένα καρέ;», αναρωτιούνται με δηκτικό τόνο.

    Οι εργαζόμενοι εκτιμούν πως η απουσία τους ήταν συνειδητή επιλογή του Υπουργού και της Διοίκησης της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), ώστε να αποφευχθούν οι δυσάρεστες αλήθειες για την κατάσταση των δομών υγείας στον νομό.

    «Η παρουσία μας θα χαλούσε το αφήγημα του Υπουργού για την “τεράστια μεταρρύθμιση στο ΕΣΥ”. Θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για μειωμένους προϋπολογισμούς, για τη μη ένταξη του νοσοκομείου μας στις άγονες ζώνες τύπου Β’, για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που εξακολουθούν να επικρατούν», σημειώνουν.

    Σοβαρά ερωτήματα χωρίς απαντήσεις

    Οι εργαζόμενοι υπενθυμίζουν ότι έχουν επανειλημμένα καταγγείλει προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου με έγγραφα και αναφορές που έχουν κατατεθεί στις 18/09/2023, 16/09/2024 και 30/06/2025.

    «Ο Υπουργός θα όφειλε να έχει απαντήσει σε όλα αυτά. Δεν το έκανε. Αντίθετα, επέλεξε να έρθει “στα μουλωχτά” και να φωτογραφηθεί με όσους επέλεξε», σημειώνουν.

    Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη μη ένταξη του Νοσοκομείου Κιλκίς στις άγονες ζώνες τύπου Β΄, ενώ όμοροι νομοί έχουν ενταχθεί στις ευνοϊκότερες κατηγορίες τύπου Α΄. Παράλληλα, τονίζεται η παλαιότητα των υποδομών (λειτουργία από το 1936, εξάκλινοι θάλαμοι κ.ά.), η υποστελέχωση και η πίεση στο προσωπικό, το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί σε κυκλικά ωράρια και δύσκολες συνθήκες.

    «Κρατάμε Θερμοπύλες»

    Με έντονη συναισθηματική φόρτιση, το Σωματείο τονίζει ότι δεν επιθυμεί τη σύγκρουση, αλλά τη διεκδίκηση με διαφάνεια και σεβασμό στον δημόσιο διάλογο. Επανέρχονται στο γεγονός ότι οι ίδιοι είναι εκλεγμένοι εκπρόσωποι και όχι διορισμένοι, και αυτό τους καθιστά υπεύθυνους απέναντι στους συναδέλφους και την κοινωνία.

    «Μπορεί να μην είμαστε αρεστοί, κύριοι, αλλά κρατάμε Θερμοπύλες», τονίζουν χαρακτηριστικά.

    Οι εργαζόμενοι ξεκαθαρίζουν πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για ποιοτική δημόσια υγεία, για σεβασμό στα δικαιώματά τους και για πραγματική αναβάθμιση των δομών υγείας στον Νομό Κιλκίς. Κλείνουν την ανακοίνωση διαβεβαιώνοντας ότι θα παραμείνουν στο πλευρό των πολιτών και των συναδέλφων τους.

    Ολόκληρη η ανακοίνωση – καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού  Νοσοκομείου Κιλκίς

    Αναφορά -Καταγγελία

    «Ήλθε, είδε (όσους ήθελε), έταξε και απήλθε»

    Από σαράντα κύματα πέρασε η προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας κ. Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Κιλκίς, η οποία αναβλήθηκε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Με έκπληξη, ωστόσο, διαπιστώσαμε στη συνέχεια την άφιξή του, με «άκρα μυστικότητα», στο Νοσοκομείο μας την Πέμπτη, 04/09/2025.

    Με την παρούσα καταγγέλλουμε και ενημερώνουμε τους εργαζόμενους και τους πολίτες του Νομού Κιλκίς, ότι ο Υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης ψευδώς ανέφερε πως συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς – Γουμένισσας, καθώς και με τους εκπροσώπους της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς.

    Σκόπιμα απέφυγε να συναντηθεί με τους πραγματικούς εκπροσώπους των εργαζομένων, ώστε να μη δυσαρεστηθεί από τις τοποθετήσεις μας σχετικά με την καθημερινότητά μας ως εργαζόμενοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, για τα αιτήματά μας, αλλά και για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι δομές υγείας του Νομού μας.

    Επιπλέον, καταγγέλλουμε ότι δεν ενημερωθήκαμε για την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο μας, ούτε προσκληθήκαμε, παρά τις διαβεβαιώσεις από το Σωματείο Εργαζομένων προς τη νέα Διοίκηση, ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του.

    Ξεκάθαρα, από τα βίντεο των τοπικών ειδησεογραφικών μέσων, από το δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας, αλλά και από βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύεται ότι, ενώ ο Υπουργός Υγείας δηλώνει κατηγορηματικά πως συναντήθηκε με τον Σύλλογο των Εργαζομένων, κάτι τέτοιο δεν αποτυπώθηκε σε κανένα οπτικό ή φωτογραφικό υλικό.

    Εμείς, ως εργαζόμενοι πρωτίστως αλλά και ως «στυλοβάτες του Εθνικού Συστήματος Υγείας», όπως αρέσκεται να μας αποκαλεί ο Υπουργός, γνωρίζουμε πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους αποκλειστήκαμε από τη συνάντηση.

    Προφανώς, για τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή της 4ης Υ.ΠΕ., κ. Μπογιατζίδη και κ. Ανδρίτσο, η παρουσία μας θα χαλούσε το αφήγημα του Υπουργού για την τεράστια «μεταρρύθμιση στο ΕΣΥ» που διαφημίζει. Παράλληλα, θα ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν εξηγήσεις για τους μειωμένους προϋπολογισμούς των δύο Νοσοκομείων, αλλά και συνολικά για τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου, τα οποία έχουν ήδη καταγγελθεί από εμάς και έχουν λάβει γνώση στις 18/09/2023, στις 16/09/2024 και στις 30/06/2025.

    Αντίστοιχα, ο Υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης θα όφειλε να δώσει απαντήσεις για τα προβλήματα που του επισημάναμε με τις καταγγελίες μας στις 18/09/2023, στις 15/04/2024 και στις 30/06/2025. Θα όφειλε, επίσης, να λογοδοτήσει για τη μη ένταξη του Νοσοκομείου μας στις άγονες ζώνες τύπου Β΄, την ώρα που όμοροι Νομοί, όπως οι Σέρρες και τα Γιαννιτσά, εντάχθηκαν στις άγονες ζώνες τύπου Α΄. Να αιτιολογήσει αν αξίζει στους Κιλκισιώτες ένα Νοσοκομείο που λειτουργεί από το 1936, με ασθενείς οι οποίοι εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε εξάκλινους θαλάμους, και άλλα πολλά.

    Ένα είναι βέβαιο και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση: στην πραγματικότητα δεν αποκλείστηκαν οι Σύλλογοι Εργαζομένων και η ΕΝΙΚ, αλλά απαξιώθηκαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κιλκίς και, συνολικά, οι πολίτες του Νομού.

    Μπορεί για «κάποιους» να είμαστε ανεπιθύμητοι· πρωτίστως, όμως, είμαστε εκλεγμένοι και όχι διορισμένοι, από την πλειοψηφία των εργαζομένων. Παρά την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση, εξακολουθούμε να παλεύουμε στο κυκλικό ωράριο και, κάτω από δύσκολες συνθήκες, να κρατάμε όρθιο το Νοσοκομείο μας. Μπορεί να μην είμαστε αρεστοί, κύριοι, αλλά κρατάμε Θερμοπύλες.

    Οι Σύλλογοι Εργαζομένων των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας, καθώς και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς, παραμένουμε δίπλα στους εργαζόμενους, προασπίζοντας τα εργασιακά τους δικαιώματα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και πέραν αυτών, ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας σε όσους προσέρχονται στα Νοσοκομεία μας, και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση αυτών.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ             ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ               ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ                  ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

    Αδ. Γεωργιάδης ΕΣΥ Νοσοκομείο Κιλκίς
    Share. Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp

    προσφατα αρθρα

    Μικροκυτταρικός καρκίνος του πνεύμονα: Η στοχευμένη ακτινοχειρουργική δίνει νέα δεδομένα στις μεταστάσεις στον εγκέφαλο

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Το ελληνικό φάρμακο στο Μιλάνο: 31 εταιρείες στη CPHI 2026 δείχνουν μια βιομηχανία που κοιτάζει προς τον κόσμο

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Η τεχνητή νοημοσύνη και η ψηφιακή υγεία στο επίκεντρο του 21ου Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου της ΠΕΦ

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Η αυξημένη φυσική δραστηριότητα συνδέεται με βραδύτερη εξέλιξη της νόσου του Πάρκινσον

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ποια εμβόλια πρέπει να κάνουν οι ασθενείς με νεοπλασίες

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΙΣΑ: Προειδοποίηση για αμφιλεγόμενες συσκευές και αντιεπιστημονικές μεθόδους που υπόσχονται διάγνωση και θεραπεία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ιός του Δυτικού Νείλου: Τι μας λένε τα 443 κρούσματα για τον κίνδυνο στη χώρα 

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ειρήνη Αγαπηδάκη: Πάνω από 70.000 επισκέψεις ΚΟΜΥ σε όλη την Ελλάδα

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πρώτα σημάδια ανόδου σε COVID-19 και γρίπη: Τι δείχνει η νέα έκθεση του ΕΟΔΥ ενόψει χειμώνα

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Αυξάνονται οι αντιγριπικοί εμβολιασμοί που διενεργούνται στα φαρμακεία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΠΟΥ: Τα παιδικά τραύματα «ακολουθούν» δύο στους τρεις νέους στην Ευρώπη

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Υπέρταση στην εγκυμοσύνη: Ο ΠΟΥ παρουσιάζει νέο οδικό χάρτη για να σωθούν μητέρες και μωρά

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Το Πεκίνο παρουσίασε μια υποψήφια για τη θέση του γενικού διευθυντή του ΠΟΥ

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Η Ρωσία διαψεύδει τις πληροφορίες για δεύτερο κρούσμα που συνδέεται με το εργαστήριο κατά της πανώλης

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας: Οι ασθενείς ρωτούν, οι ειδικοί απαντούν… η υγεία κερδίζει»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δράση ενημέρωσης για την ψυχική υγεία από τον ΕΕΣ στη Θεσσαλονίκη

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΠΙΣ: Η σύγκρουση για τη διοίκηση του Συλλόγου μεταφέρεται στο ΣτΕ και στην Εισαγγελία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πλασμαφαίρεση: Τι δείχνουν τα διεθνή δεδομένα για μια θεραπεία που είναι σημαντική αλλά δεν είναι «αποτοξίνωση»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    Μη χασετε
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Μικροκυτταρικός καρκίνος του πνεύμονα: Η στοχευμένη ακτινοχειρουργική δίνει νέα δεδομένα στις μεταστάσεις στον εγκέφαλο

    09/10/20265 Mins Read
    Τα νέα στοιχεία από μια κλινική μελέτη, που παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας

    Το ελληνικό φάρμακο στο Μιλάνο: 31 εταιρείες στη CPHI 2026 δείχνουν μια βιομηχανία που κοιτάζει προς τον κόσμο

    09/10/2026

    Η τεχνητή νοημοσύνη και η ψηφιακή υγεία στο επίκεντρο του 21ου Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου της ΠΕΦ

    09/10/2026

    Η αυξημένη φυσική δραστηριότητα συνδέεται με βραδύτερη εξέλιξη της νόσου του Πάρκινσον

    09/10/2026
    Ροη Ειδησεων
    • Μικροκυτταρικός καρκίνος του πνεύμονα: Η στοχευμένη ακτινοχειρουργική δίνει νέα δεδομένα στις μεταστάσεις στον εγκέφαλο
    • Το ελληνικό φάρμακο στο Μιλάνο: 31 εταιρείες στη CPHI 2026 δείχνουν μια βιομηχανία που κοιτάζει προς τον κόσμο
    • Η τεχνητή νοημοσύνη και η ψηφιακή υγεία στο επίκεντρο του 21ου Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου της ΠΕΦ
    • Η αυξημένη φυσική δραστηριότητα συνδέεται με βραδύτερη εξέλιξη της νόσου του Πάρκινσον
    • Ποια εμβόλια πρέπει να κάνουν οι ασθενείς με νεοπλασίες
    Αναζητηση
    Μεινετε σε επαφη
    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Ταυτοτητα
    Ταυτοτητα

    Menu
    • Αρχική
    • Όροι χρήσης
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία
    © 2026 Dailypharmanews. Designed by Dailypharmanews.
    • Αρχική
    • Όροι χρήσης
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.